Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Одна з найкращих відпусток

"Все пройшло шикарно: гарні краєвиди, классна група, чудові міста. Залишилась дуже задоволена в цілому"

Відгук туриста Аккорд тур ВіТаМіНкА (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Love is...Венеція і Париж!+ Діснейленд, Верона та Мілан...

Все пройшло шикарно: гарні краєвиди, классна група, чудові міста. Залишилась дуже задоволена в цілому. Особливо сподобалось в Парижі та Венеції   Побутує думка, що в Парижі брудно і в цілому туди нема сенсу їхати Не раджу тому вірити, місто дуже гарне та атмосферне, є на що подивитися і по-справжньому кайфонути. Венеція також повністю зачарувала Місто, в яке хочеться повернутися не раз. З мінусів туру те, що занадто багато часу виділено для Мілану. Достатньо було б 2-3 години, а в ідеалі взагалі виділити більше часу для Венеції. Будапешт взагалі не зайшов, місто ніби як і європейське, але відчувається дух совка. Нам повезло з супроводом, в Марії чудові відчуття гумору та дар оповідача.

 

Що б хотілося порадити тим, хто вибере тур для відпустки:

1. Майте на увазі, що після відпочинку естетичного та духовного знадобиться відпочинок фізичний. Автобусний тур є автобусний тур, відстані доволі великі, нічний сон в автобусі штука важка, хоча і 2 ночі спали в автобусі

2. НЕ раджу брати в Парижі екскурсію Вогні вечірнього Парижу. В тур включена екскурсія оглядова, вона набагато цікавіша і продуктивніша+нам не повезло і був гід з ерефії (судячи з усього типова представниця русні)

3. Раджу закупитися продуктами в Празі перед Парижем. Ціни в Парижі відчутно кусючі

4. Візьміть спрей від комарів. В Італії вони просто скажені

5. В Парижі є мережа безкоштовних громадських туалетів, Гугл карта вам допоможе з тим ділом

 

Як підсумок хочу сказати що тур коштує своїх грошей, за винятком деяких моментів (описаних вище) мені все сподобалось, рекомендую)

 
Реклама
Відгуки про інші тури