Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мій НАЙГІРШИЙ відпочинок

"З самого початку пішло все не так"

Отзыв туриста Аккорд тур Kasum (КИЕВ) на тур
еще
3
фото
Поездка: 16 июля 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2023
Голосов 0 «

Отзыв на тур Там, где шепчет прибой...Отдых на Эгейском море Греции

Замовляли тур в Албанію на 17.07 (пн), 15.07 (пт) подзвонили і повідомили, що тур відміняється, запропонували інші тури. Обрали Грецію, з виїздом 16.07. Попали на гроші, тому що квитки були вже замовлені, все підготовлено, терміново почали шукати варіанти, як доїхати до Львова.

16.07 автобус мав виїхати о 6:30 з автовокзалу Львова. Автобус на вокзал приїхав о 8-ій годині, грізний, на поличках якісь виделки валялись, брудно, на зауваження водії не відреагували, а тільки сказали, що ми прибираємось. Довелось самостійно протирати полички, всі серветки були чорні.

Зі Львову виїжали більше години, тому що водії заблукали, їм помагали всім автобусом.

На українському кордоні наш автобус весь обстукпли, обшукали, заглядали у вентиляції. Мабуть тому, що автобустне не схожий по стану туристичний, а водії виглядали підозріло.

В дорозі виявилось, що кондиціонери не холодять, а злегка гоняють повітря, юзб над головою були, але не працювали, автобус в загальному потрьопаний, деякі столики були зломані, деяких взагалі не було. В дорозі в салоні щось задимілось, гід пішла подивитись, водії навіть не рухнулись з місця. Пізніше самостійно обнаружила, що проблема з колесом, воно дуже воняло і було пошкоджене, зробила фото, показала гіду. Вона попросила перекинути фото, але самостійно не іошла перевірити і подивитись. Пізніше наче глянули з водіями, але проблеми в тому "не бачили". Ми просили, щоб вона замінила нам автобус, через його несправності. Прохання ігнорувались.

Через затримку з виїздом зі Львову, ми дуже відставали по графіку. Десь за годину після перетину румунського кордону автобус зламався (орієнтовно це було о 20 годині).   Відремонтувати на місці не вдалось. Водії абсолютно для людей нічого не зробили, аварійки не включили, трикутник не виставили, воду не видали, зате сіли пити горілку. Потім один з водіїв спав в кріслі водія без сорочки з якоюсь жестяною пляжкою. Аварійку насилу після скарг включили близко 23-ї години, трохи пізніше виставили трикутник. Ми чекали до 2-ї години ночі, щоб нас забрав інший автобус. Насилу вранці, десь о 9-ій ми перетнули кордон с Сербією.

Вранці нам повідомили, що старий автобус вже відремонтували і ми можемо продовжити подорож ним, або чекати до 9 годин, щоб приїхав інший автобус з Угорщини.

Поїздка ще триває, але емоцій вже уйма.
Реклама
Отзывы о других турах