Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

найгірша організація туру та безвідповідальний гід

"безвідповідальний гід"

Отзыв туриста Аккорд тур Aniline (КИЕВ) на тур
Поездка: 04 июля 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2023
Голосов 0 «

Отзыв на тур Тренд года - Черногория! Отдых на Адриатическом побережье...

Підтвердження про поїздку отримали за день до відправлення без зазначення готелю, в який ми мали заселитися. Автобус був низького класу. Гід - Катерина Адамович займалася виключно своїм відпочинком. Контакт з туристами був відсутній. Протягом всієї поїздки гід без допомоги гуглу не могла відповісти на жодне запитання.

Під час поїздки автобус потрапив в аварію на території Чорногорії, чекали наступний протягом 3х годин. Санітарні зупинки були через 4-5 годин по 20 хвилин на 40 туристів. Кабінка була одна. Цю умову технічно було не можливо виконати. Гід з відвертим хамством зверталася до туристів, а на поставлені питання була одна відповідь: я ні за що не відповідаю. Що сказати, зручно.

Замість 14ї години заселили в готель о 21:30. Окрім того, навіть не наш гід нас заселяв в готель, бо пані Катерина сказала, що втомилася. Як результат, нас заселили не в той готель. Через 20 хвилин після заселення нам довелося переїжджати в інший. І це після 35 годин дороги... Сам готель Маре був не поганий, чистий, була невеличка тераса, власний санвущол, рушники замінювали кожний день. Сніданки були не в нашому готелі, а хвилин 10 пішки. Шведський стіл був також нормальним. Готель Парк, де ми снідали, розташований біля самого моря, що також було зручно. В передостанній день гід Катерина сказала, що групою вирішено виїзд о 10й ранку, замість 16ї години. Проте ніхто з групи навіть про це не знав і такого бажання не виявляв. З готелю виселилися о 10й ранку, речі зберігалися в готелі на сходах загального користування до 14:00. Коли ми запитали гіда хто відповідатиме за зберігання багажу, у відповідь ми почули: ви самі, не заважайте мені відпочити та поклала слухавку.

Дорогою назад 2 рази ми майже не потрапили в аварію знову. Дорогою від Мукачева до Львова в автобусі закінчилося паливо і водій з каністрами попутками їхав на заправку. Чекали його не одну годину. Як на мене, аккорд тур здав свої позиції, якщо пускає все на самотік. Це вже не та фірма, яка гарантує безпечний та якісний відпочинок. На них не можна розрахувати, вкладаючи кошти на своє перезавантаження.

Залишилися приємні спогади від самої Чорногорії, привітного місцевого населення, чистого моря та бездоганної природи.
Реклама
Отзывы о других турах