Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікувана відпустка

"Поїздка, яка варта уваги ????"

Відгук туриста Аккорд тур Anna  (Харків) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 30 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

«Літня відпустка під іспанськими вітрилами» - незабутній відпочинок сповнений контрастом емоцій. «Галопом по Європі» - це точно про неї. Мало часу, але багато цікавої інформації, місць, емоцій та вражень. У пам’яті залишається безліч приємних спогадів.

Поїздка почалася 30.06, за день до неї з нами зв’язалася керівник групи - Надія Цвяк. Дуже приємна дівчина, яка відповіла на безліч питань і попередньо потурбувалася, щоб зі Львову ми виїхали з гарним настроєм, а не панічною атакою від пошуку автобуса))).

Надя чудовий організатор, доступно пояснювала. Старалася довгі переїзди зробити цікавішими та приємнішими, багато розповідала корисної інформації та наповнювала її позитивом і посмішкою. Дуже сподобалася комунікація та чуйність щодо вирішення питань. Вдячні за це!

Також, варто відзначити чудову роботу водіїв. Відмінно! Злагоджено! Вчасно! Завжди допомагали з валізами незважаючи на те, що до кінця поїздки вага та кількість валіз у туристів значно збільшилася:)

Одразу зазначу, що дорога дійсно дальня. Оцінити це читаючи програму туру та переглядаючи кілометраж складніше, ніж проїхати та відчути. Наш перетин кордону зайняв близько 12 годин. За рахунок цього програма у перші три дні змінилася. Краків ми не відвідали, але нам запропонували заміну. Організували безкоштовну оглядову екскурсію по Льорет-де-Мар, що теж було приємним бонусом. Також, затримка на кордоні супроводжувалась пізнім заселенням у готелі, не раніше 2 або 3 ночі. Але незважаючи на це було відвідано багато захоплюючих місць, які вражають та закарбовуються у пам’яті.

Ми з родиною отримали незабутні емоції від Швейцарії (Люцерн) та швейцарських Альп (Інтерлакен та Берньский оберланд). Дивовижні, могутні, красиві.

Сподобався курорт Льорет-де-Мар. Море майже поруч з готелем. Пляж чудовий, НЕ галька, що дуже і дуже потішило!

Барселона, як місто, нам не дуже сподобалося, а творчість Гауді вразила. Потрібно бачити на власні очі. Тому, однозначно, ТАК! Раді, що відвідали!

Монако – це кохання з першого погляду. Неймовірна країна.

Щиро вдячні менеджерам за бронювання гарних, охайних, чистих готелей. Було все необхідне: рушники, мило, гель для душу, фен. Сніданки та вечері чудові. Широкий вибір, різноманітна їжа та дійсно смачна.

Залишилися задоволені роботою екскурсоводів. Не нав’язливо та цікаво.

Отже, «Літня відпустка під іспанськими вітрилами» - поїздка насичена та захоплююча. Вона НЕ про відпочинок на пляжі, вона про активний відпочинок зі швидкою зміною країн та локацій. Вона про емоції, враження, прекрасні місця. Ми повернулися трішки втомлені та хворі, але натхненні і сповнені незабутніх вражень!

P. S. Головним недоліком поїздки, для нас, була безвідповідальність пані, яка поїхала у тур, ми вважаємо, хворою. З першого дня вона сильно кашляла та мала нежить. Коли поверталися додому вже почували себе погано (кашель, нежить, головна біль). До кінця туру більшість туристів у автобусі, також, кашляли. Впевнені, це не про акліматизацію чи кондиціонери. Тому до ризиків щодо роботи митних та прикордонних служб, погодних умов, ремонтів, які прописує «Аккорд-тур», варто додати ризик - безвідповідальні люди:)

Розуміємо, бувають різні ситуації, тому завжди можна скористатися маскою та дотриматися мінімальних правил гігієни у громадському місці, кашляти у серветку чи хустинку.
Реклама
Відгуки про інші тури