Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Казка про яку можна лише мріяти

"ЧУДОВО, НЕЗАБУТНЬО,ДИВОВИЖНО!"

Отзыв туриста Аккорд тур Людмила (Ровно) на тур
еще
5
фото
Поездка: 27 июня 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Французский Каприз   4 дня в Париже + Нормандия, долина Луары, Мон-Сен-Мишель!

Вибравши тур "Французький каприз" - ми не прогадали, а навпаки, потрапили в дивовижну казку, про яку можна лише мріяти! Надзвичайні, чудові країни, прекрасні архітектурні пам'ятки та пейзажі--все, що ми бачили в фільмах, про що читали у книгах - враз оживає перед очима!!! Лувр, Версаль - це просто витвори мистецтва, які хочеться бачити, надихатись ними... А Нормандія--неймовірне місце, в яке закохуєшся з першого подиху, з першого погляду... Дитяча казка,... в Діснейленді вона стає справжньою, і ти окунаєшся в неї з головою. Враз відчуваєш себе частиною того неймовірного вихру щастя, радості та безтурботності!!! Німеччина--Ротенбург--все в цьому місці казкове, наче не справжнє---будиночки, як з казок, тихі вузькі вулички! Неймовірної краси магазин іграшок (нажаль, бачили його лише через скляні двері - адже було вже пізно) -та і так всю цю красу видно!!

За всі ці емоції - ЩИРА ПОДЯКА АККОРД-ТУРУ!! Особливо хочеться виділити "бійця невидимого фронту"-- тур-оператора Софію!!! Дякую, Софійка, що Ви допомогли нам оприділитись з вибором, роз'ясниТи, що до чого і все в голові розклали нам по поличкам!!!

Ще просто ВЕЛИЧЕЗНА подяка Дарії - нашому куратору групи!!! Дашенька! Ти неймовірна! Щоб так дбати про свою групу, все розжовувати по сто разів, за кожного переживати---не кожен вміє!!!! А як ти добивалась наші квиточки у Діснейленд!!! Я, мабуть, одна те все чула і бачила (адже сиділа поряд) ---яка ж ти молочинка! Казали всі в автобусі--повторюсь я тут---тобі реально потрібно преміальні виписувати! Тому, друзі, не зволікайте, їдьте, все у ваших силах! А як чуєте, що супроводжуючою буде Дарія, - навіть не хвилинки не вагайтесь!

Реклама
Отзывы о других турах