Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Розчарування в туроператорі Аккорд Тур!!!!! Тур з 22 по 25 червня

"Місяць я чекала відповіді від компаніїї Аккорд Тур, по поверненню коштів, за екскурсії які не відбулись! Відповіді немає."

Отзыв туриста Аккорд тур Віка (Ровно) на тур
Поездка: 22 июня 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2023
Голосов 0 «

Отзыв на тур Уикенд у Будапешт! + Вена!

Це був мій перший автобусний тур, стільки було надій на гарну подорож  і одразу розчарування! Так в самій подорожі були гарні моменти і керівник групи Ольга Міляновська, робила все можливе, щоб група була задоволена. Але на відношення самої компанії до клієнта вона нажаль не може вплинути.  

Так ось, купивши тур, я одразу внесла 100 Є на екскурсії. Планувала відвідати ті які були прописані в турі. Чому я одразу внесла кошти на екскурсії?  

1. Сама компанія заохочує в строфі турпакет закласти кошти на екскурсії.

2. Я хотіла комфорту, тому вирішила оплати екскурсії одразу, щоб не шукати дрібні євро на місці.

Перше розчарування екскурсії відбуваються від кількості бажаючих, є 15 чи 18 людей їдемо, немає ну що ж гуляйте самі. Чому ви про це не пишете на сайті??? Стільки розчарованих туристів!!!! В автобусі в людей горіли очі, але коли вони дізнавались, що не їдемо на екскурсію бо не вистачає людей, ці очі згасали і приходило розчарування.

Пані Ольга збирала кошти на екскурсію готівкою в туристів в автобусі, я ж оплатила карткою разом з туром. Дві екскурсії не відбулось і вона повернула кошти туристом. Я ж заплатила карткою, тому вона сказала, що на картку і має бути повернення, але вона не впевнена що її компанія поверне кошти. 36 Є мій залишок коштів! За місяць часу їх так і не повернули. Чим я гірша за інших туристів? Виходить компанія Аккорд вкрала в мене ці кошти???? І навіть не спромоглась чітко відповісти мені. Годують якоюсь брехнею, про зайнятість та загруженість! Позорище!  
Реклама
Отзывы о других турах