Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Потрібно відкоригувати програму адже вона не відповідає дійсності

"Якби програма відповідала дійсності - половини проблем не було б"

Відгук туриста Аккорд тур Анастасія (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 13 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячна розкіш  Відпочинок на морі в Чорногорії

Виїзд зі Львова був запланований о 9:30, але нашому гіду вдалось відкоригувати виїзд, і ми виїхали о 8:30.

Дорога забирає дуже багато часу: кордони, відсутність автобанів. Було б дуже вдало виїжджати якнайраніше, о шостій, до прикладу.

До транзитного готелю в Белгороді ми дістались близько 3-4 ранку. Сніданки в готелі завершувались швидко, відповідно довго не відіспишся. А автобус повинен відстоятися 9 годин, тому швидше виїхати не вдасться (ми з готелю виїхали близько 12 години дня), до того часу маєш вільний час. Ось цей момент справив дещо негативне враження.

До готелю в Чорногорії ми дістались близько 22-23, тому час на морі і перша екскурсія (згідно програми) відпали самі собою.

Готель був пристойним. Вілла Імперія. Але там відсутній ліфт. Мені це не спричинило дискомфорту, проте до цього варто бути готовим. Сніданки в іншому закладі. Щодня були однаковими і якщо приходив після восьмої ранку, то оберати уже не було з чого.

До моря пішки хвилин 10-15, до пляжу Могрен 20-25. Усі пляжі є безкоштовними, а парасолька і два лежака коштують 15-20 євро/доба.

Сподобався острів святого Миколая. Катер туди-назад коштує 5 євро. Там пляж з великого каміння (не найзручніший захід у воду), але з‘їздити варто. На острові є ресторан де можна заховатись від сонця.

Екскурсії. Як я вже казала, то перша відпала через пізній приїзд, а монастир Острог була перенесена на інший день (в один день вийшло дві екскурсії), через те аби швидше виїхати з готелю (відповідно час на морі, який закладений програмою - відпадає)

Відвідали рибний піктнік, каньйон і Дубровник

Рибний піктнік - 10/10 - на катері пропливаєте все узбережжя Будванськоі рів‘єри, робите гарні фото, п‘єте вино, слухаєте неймовірно харизматичного гіда (важко запам‘ятати її ім‘я, ніби Міліца). Потім маєте час на повністю приватному пляжі серед скель, обідаєте неймовірно смачними стравами з вином, повертаєтесь у місто і ще маєте вдосталь часу насолодитись морем.

Каньйон - 10/10 - цілий день по північній гірській частині країни. Екскурсовод Оля розповідає історію Чорногорії, особливості країни. Заїжджаєте в монастир, на Чорне озеро, обідаєте. Є можливість покататись на зіплайні над каньйоном.

Дубровник - 2/10 - варто враховувати, що дорога до іншої країни займає час. По приїзду російськомовний екскурсовод Наталія проводить екскурсію на годину часу і нам дали додаткових 1,5 годинки аби погуляти містом. У місті надзвичайно багато місць, які хочеться відвідати, а ще встигнути пообідати і повернутись назад до автобуса. Цього часу страшенно мало! До Будви ми повернулись о 19 годині. Відповідно ми спокійно могли довше побути в Дубровнику, але не вдалось.
Реклама
Відгуки про інші тури