Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудові враження в крутезній компанії

"Ця подорож стала дуже приємним літнім спогадом, який грітиме ще довго. Цей тур для тих, хто готовий до надзвичайно активного та насиченого тижня! "

Відгук туриста Аккорд тур Diana (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Більшість з тих міст, що включав тур, я вже відвідувала раніше, але цього разу кожне з них відкрилось з іншої сторони. Окреме дякую хочеться сказати за екскурсоводів - справжніх майстрів слова і знавців своєї справи. Кожен з них зумів зацікавити та викликати бажання повертатись ще і ще. Особливо приємні враження залишили по собі Нідерланди. Для контрасту з гамірним і жвавим Амстердамом раджу відвідати екскурсію по «глибинці» Голандії: Заансе Сханс та Волендам, де можна насправді відчути як «живуть» Нідерланди, побачити величезні млини, які досі функціонують, та скуштувати смачного оселедця й інші морепродукти. Також дуже приємно вразили Гаага і Делфт, особливо друге місто. Усі асоціації з Нідерландами: кольорові будиночки, затишні вулички та канали - можна побачити саме в Делфті.

Хочу ще сказати декілька слів про Париж. Два дні в Парижі для мене видались, мабуть, найактивнішими. Не можу не висловите своє щире захоплення нашим керівником групи Анастасією, бо саме завдяки її праці і турботі про нас ми відвідали і Лувр, і Версаль, і Монмартр, і побачили всю красу нічного Парижу та Ейфелевої вежі, що мерехтить тисячами вогнів.

Загалом тур шалений. Величезний кілометраж (понад 1500 км в одну сторону!), крутезні екскурсії кожного дня, а часу всього тиждень. В готелі ми заселялись досить пізно щодня, але потрібно розуміти, що є обставини, які не залежать ані від керівника групи, ані від водіїв, такі як затори на дорогах, які забирають дуже багато дорогоцінного часу. І врешті-решт, якщо ви хочете справді щось побачити і мати класні враження, то будьте готові до того, що потрібно трошки перебороти свою любов до «поспати зранку довше» і взяти зручне взуття, бо ходити треба багато:)

Я в жодному разі не шкодую, що обрала саме цей тур: за інформаційною і змістовою наповненістю все на вищому рівні. Дуже приємно, що жодне місто туру не було «втрачено» і ми змогли відчути й побачити хоч трошки кожне з них. Готелі підібрані були теж досить непогано для того щоб переночувати одну ніч та поснідати. Ще раз скористаюсь нагодою і скажу величезне ДЯКУЮ Анастасії та нашим водіям Георгію та Андрію - ви неймовірні люди та професіонали, які зробили цей тиждень дуже комфортним та приємним️
Реклама
Відгуки про інші тури