Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій казковий відпочинок -Північні фіорди 17-07-2023

"Весь тур пройшов на одному диханні..."

Відгук туриста Аккорд тур Mila  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Фіорди Півночі!!!

Експедиція з Аккорд-туром перевершила мої очікування. Побачити норвезькі фіорди було моєю давньою мрією. Насичена програма без повторів у країні тролів, яка щодня дарує нові враження. Норвегія – це природа. Велична, казково прекрасна, неосяжна. Сувора на високогір'ях і лагідна в низинах. Вона не сприймає поспіху, суєти, багатолюдності. Повільно і поступово вона відкривається гостеві з кожним проїханим кілометром, за черговим тунелем, підкореною вершиною, галасливим водоспадом, пройденою стежкою, дерев'яним будиночком з волохатим дахом, мовчазним вслуханням у шум прибою, світанком і заходом сонця, прохолодною туманною. В Норвегії кожної миті думаєш, що кращого ти в житті не бачила, проте буквально за наступним поворотом відкриваються нові чудеса природи.

Дякую, Аккорд-туру, за цю казку і за здійснення мрії! За те, що дозволили побачити та відчути Норвегію. Торкнутися її величі. Зрозуміти красу.

Окреме спасибі за турботу та увагу, за чудову організацію нашому неймовірному гідові - Юліі Жирновій!!! За смачні сніданки, за круті готелі, за скандинавську музику в автобусі, за цікаві фільми  та програми і за пізнавальні екскурсі.. Вона вміє непомітно контролювати все, інтригувати усіх щохвилини…

Дякую професіоналам водіям та учасникам експедиції за веселощі, дружбу та взаємовиручку. Це була одна з кращих мандрівок у моєму житті!!! Бажаю Аккорд-туру продовжувати дарувати радість людям, які хворіють на красу казкової природи Норвегії.
Реклама
Відгуки про інші тури