Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож до Чорногорії

"Все почалося весело від самого початку. Я мріяла побувати у Дубровнику, замовила тур до Хорватії, але..."

Відгук туриста Аккорд тур Вікторія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячна розкіш  Відпочинок на морі в Чорногорії

Все почалося весело від самого початку. Я мріяла побувати у Дубровнику, замовила тур до Хорватії, але ви ж розумієте, в яких реаліях ми живемо - не всі можуть наразі зараз подорожувати, тур не набрався. Мій консультант запропонував  альтернативу - на ті самі дати, така ж кількість днів на морі,   2 тури на вибір: Чорногорію і Грецію. Я ще не була ні в одній із запропонованих країн, то ж могла вибрати любу. Але мій вибір випав на Чорногорію - тур Сонячна розкіш, відпочинок на морі в Чорногорії, бо в турі була обіцяна екскурсія до Дубровника.  

Щиро хочу подякувати нашому гіду - Марічці - яка вже 5 років возить туристів в різні країни, але, як сказала Марічка, Чорногорія -   її улюблена країна. Від самого початку все було дуже організовано - Марічка все добре організувала, на переїздах всі вчасно справлялися і на затримували рух автобуса, наші водії - Роман і Володимир - бережно доставили нас до Будви і назад до Києва, велика їм подяка. Також Марічка запропонувала нам екскурсії - все добре організувала, розповідала цікаву інформацію на переїздах, ми переглядали якісні фільми із дубляжем українською, що немаловажно. Марічка дозувала приємну українсько-європейську музику із тишею - хочеш - насолоджуйся, хочеш відпочивай. Поселення в транзитному готелі і на віллі в м. Будва було організовано швидко, готелі якісні, комфортні, особливо в м. Будва. Щодо харчування - знаєте, я вагалася, чи ділитися своїми враженнями з цього приводу. Скажемо так, для тих, хто звик до all inclusive - вибір, скоріше його відсутність,   може трохи шокувати. Але в мене ціль поїздки була другою - море, подивитися нові місця, трохи пофітнитися і розгрузитися)) Тому одноманітність сніданків у Будві і відсутність чаю/кави у Бєлгороді я сприйняла як бонус))

У нас були дуже хороші гіди на всих екскурсіях - але особливо хочу відзначити Ольгу, з якою ми подивилися вечірню Будву і з"їздили у гори до каньйонів і Чорного Озера - це супер професіонал! Харизматична, спокійна, ураїномовна, терпелива - бо люди різні були, питання різні. Я таку насолоду отримала від інформації, її подачі, її гумору - день іх Ольгою - це незабутні враження про країну, її людей. Знаєте, думаю, що я влюбилася в балканські країни і при можливості планую відкривати нові куточки Балкан.

Ще раз хочу подякувати нашому гіду Марічці - вона спасла моє побачення із Дубровником, коли я ввечері напередодні екскурсії зібралася в поїздку і паспорт із гаманцем і ключиками від замку до валізи зачинила в цій же валізі - що поробиш, втома від вражень за день, трохи вина, очікування довгожданої екскурсії на наступний день зробили своє діло. Марічка - Ви суппперпрофесіонал у спілкуванні із нами, туристами))) у Марічки в косметичці є все - ми довго пиляли цей замочок,   я вже була попрощалася із валізою.... але Марічка поборола мій замок і ми визволили мій паспорт із гаманцем і зустріч із Дубровником відбулася. Це була "вишенька на торті". Дубровник мене зачарував. І Адріатичне море - палітра синього кольору, прозора вода стоїть переді мною вже як  неділю після повернення. Тепле, лагідне, ніжне на дотик - занурюєшся в нього - і забуваєш про наші реалії... Хай би там що, ворогу нас не здолати. Ми переможемо і будемо подорожувати ще більше:) Слава Україні!
Реклама
Відгуки про інші тури