Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знову в Європі

"Пишу відгук, бо сама люблю читати і впевнена,що комуть мій пригодиться. "

Відгук туриста Аккорд тур Наталі (КИЇВ) на тур
ще
37
фото
Поїздка: 25 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Тур обирався по принципу близьких держав, щоб були малі переїзди, багато часу і доступ до їжі. Тому ми обрали "Красивий вікенд", по опису він був просто чудовий (на кожну столицю по 1 дню + купальні). Але... Нас перекинули в "Душевний вікенд" і через те, що ми "до" переносили самі тур близько 4 місяців, а потім вибрали дешевший (я маю проблеми зі здоров'ям, тому забоялася їхати в 8-денний як планувалося з самого початку), і нам з подругою ну дуууже вже хотілося у Європу, ми погодилися.

1 день: сіли в автобус о 6:30 і одразу погнали до кордону. Нам просто пощастило і ми перетнули його за 2 години. Зупинялися у польському ресторанчику на обід. Попали в Краків. Хоч і був дощ, але ми побігали по місту (екскурсія "Королівський шлях"), мали трохи часу пофотографуватися і придбати їжу. І швидко запакувалися в автобус, бо переїзд до Праги 9!!! годин.

Друзі! Якщо навіть Ви перетнете кордон за 1 годину, то все одно не буде часу на вказані у програмі "Казімеж" і "пива багато не буває". І нюанс: якщо ви не берете екскурсію по Кракову, то вас туди везуть за 10 євро трансфером або залишають у торговому центрі. А якщо ви простоїте на кордоні довго, то ви їдете напряму до Праги і пропускаєте Краків зовсім (в такому випадку це не винна турагентства).

2 день: готель в самій Празі, ми залишалися у ньому 2 ночі, а це великий плюс. Сніданки норм. Я у Празі 3 раз, але пішла з подругою за компанію на екскурсії. Екскурсовод була просто бІмба!!!! Дуже гарно розказує і тримає увагу на собі, я не пожаліла. Ми відвідали безплатну і "Градчани", а деякі навпаки " Прогулянку на кораблику". А дехто всі екскурсії. Але всі були задоволені та в захваті.

У вільний час, а його було багато, бо ми ночували у Празі та самі доїжджали до готеля о котрій захотіли, побігли в ресторан випити пива і з'їсти чеських страв, збігали до "танцюючого" будинку, побачили вечірню Прагу, походили по магазинах... День розпочався і закінчився чудово!

3 день: і тут понеслося... Оскільки цей тур був схожим на "Красивий вікенд", але на 1 день меншим, то так і вийшло, що він наче обрізаний. Ми їхати до Відня і стали на заправці з МакДональдз на 15 хв. 47 пасажирів мало сходити в 1 кабінку за 15 хв + ми не мали з собою 50 центів, щоб кинути в апарат, яких пропускає. Всі почали скуплятися на касі (до речі, тістечка в Австрії супер смачні), щоб отримати здачу з центами. Потім виявилося, що квиточок, який ми отримуємо з апарата в туалет, дає знижку на ці ж 50 центів. Короче, ми мудохалися не 15, а 47 хв. Наш керівник групи Надія Курбак кричала на нас і сказала: " ну раз так, то ми тоді не зупиняємося на їжу". Невже не можна це було завчасно прорахувати? Чи роздати нам ті 50 центів добавивши в суму тура?

Приїхали ми у Відень. Після безплатної екскурсії у нас було десь 45 хв вільного часу, якщо ви їдете на наступну. Встигли купити сувенірів тільки в одному магазині, бо є черга з 47 людей, сходити в туалет. Потім бігли як коні, бо часу 10 хв, а до нашого автобуса не близький шлях. Я у Відні купила сувеніри, а моя подруга пішла у кафе і випила кави + тістечко, яким давилася, бо теж бігла на наступну екскурсію. Люди, що залишилися звісно ж і поїли, і погуляли, але не бачили ту красу, що ми. Біля будинку Хундертвасер у нас знову був вільний час, але 15 хв на все про все. Потім ми повернулися по інших людей і під крики, що ми ніде не встигаємо, поїхали одразу до Будапешту, щоб встигнути на кораблик. Я ледве встигла набрати води в пляшку, але вислухала за це. На цьому Відень все.

Тепер цікавий момент. Ті, що були на 2 екскурсіях у Відні голодні та стомлені потрапляють на кораблик тільки з шампанським (екскурсія по нічному Будапешті супер, але без їжі й з кислим шампанським), а ті що не взяли цю екскурсію залишаються на березі погуляти одну годину у темряві, деякі сиділи й дивилися на річку, а хтось ходив таки сфоткатися до Парламенту.

Приїхавши в готель ми попросили кип'яток і позаварювали в номері хто чай, хто кашу.

4 день: ХТО БРАВ КУПАЛЬНИКИ І РОЗРАХОВУВАВ НА КУПАЛЬНІ - ОБЛАМАЛИСЯ)))) Бо у цей день не можливо щось встигнути та сівши ще у Львові отримавши інфолист помітили, що на 4 день НА ВИБІР екскурсії "Таємнича Буда" або "Гуляш в Долині красунь". Спочатку збиралися і туди, і туди, але не назбирався "гуляш". Однак по часу ми б і не встигли по словах керівника групи.

Мені сподобалася " Таємнича Буда" у нас було знову ж таки 15 хвилин на все. Ми майже нічого не купили. Спустилися вниз і поїхали одразу в сторону Львова. Будапешт все.... Багато з нас людей було в шоці, тому ми просили хоч десь стати. Стали на заправці через три години де з їжі хот-доги, чипси й т. д. Я своїм купила додому те, що там знайшла. Для мене поїсти не було що, я на печиві й слава, Богу, що я запарювала вівсянку, сиділа 2 дні.

Кордон перейшли дуже швидко і завезли нас знову на заправку, де немає нормальної їжі. На вокзалі ми були десь о 00:40 годині ночі. Не дали нам додаткового часу у Будапешті зі словами: "бо У КОГОСЬ ТУТ КВИТКИ НА 2 НОЧІ.... " Питання: а на котру брати квитки, якщо на сайті вказано приїзд після 23:00?

Приємний нюанс від Львова - у них так собі комендантська година. Ми спочатку хотіли залишитися з ночівлею у Львові, але туроператор сказала, що тоді прийдеться добиратися самим, бо нас висаджують на вокзалі й все. А виявляється, що там і таксі працює за норм цінами та кафе працювало...

Я не рекомендую їхати в цей тур за от цієї "обрізаної кінцівки". Я з Акордом 3 поїздку, але Надія Курбак не сподобалася. Не розповідала нам щось цікаве і т. д. Просто збирала нас у автобус і гроші за екскурсії. Водії - все супер! Автобус норм, але телевізор часто не працював, то тух екран, то не чітка картинка. О, і от ці мюзикли це жах. Коли верещать пісні, не можливо не заснути, не відволіктися на своє. Фільм про королеву Сісі був гарний і цікавий, але тільки він.

Залишився осад, що я у Відні не випила навіть кави. У Будапешті не купила ковбаси, не поїла Бограча, не відвідала купальні... Все перемішалося у голові. Витягує поїздку тільки Прага і швидкий перехід кордону. Можна сказати, що повертайся знову і т. д. Але! Я хотіла глянути ці міста і збирати гроші на якісь інші. Дякую тим, хто дочитав.

Окремо дякую "колегам" по туру! Всім удачі і мирного неба над нами!)))  
Реклама
Відгуки про інші тури