Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращій відпочинок за останні 3 роки

"Рекомендую цей тур для всіх вікових груп туристів, так як дорога без нічних переїздів, з частими зупинками, а потоім 10 днів на теплішому морі з 2-х разовим харчуванням. "

Відгук туриста Аккорд тур Ліза (КИЇВ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 16 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Там, де шепоче прибій...Відпочинок на Егейському морі Греції

Дякую компаніі Аккорд-тур за цю цікаву подорож. Це був дуже пізнавальний тур з обзорними екскурсіями і досвідчиними екскурсоводами, готелі по дорозі до та після Греціі були достойні, як і по розташуванню так і по зручності і по сніданкам. Окремо хочу відмітити номер у готелі у м. Охрид (hotel Klimetica). Цей краєвид був найкращим. У Греціі нам приємно замінили готель з 3*** на 4****, який був прямо у самому серці містечка Ханіоті (всі магазинчики і кафешки були поруч) і на першої лініі, що дуже зручно коли подорожуєшь з дітьми. Про пляж і море і так все зрозуміло, бо то Греція. А от за готель хочу подякувати! Бо номер був великий і зручний, прибирали кожного дня, на сніданки були фрукти, а на вечерю морозиво. Морепродукти та риба були через день.  

Окрема та велика подяка нашому гіду - Юліі Романової, бо настільки спокійно, професійно і з великою повагою до туристів вона ставилася (бо були дуже нервові туристи), але вона всі питання вирішувала професійно, такі як (заміна автобуса на маршруті, заміна готелю, організація екскурсій і вирішення інших питань). Завжди була відкрита до спілкування і до потреб кожного туриста (а туристи у нас були від 4 років і до 80 років). Але саме головне, що завжди з посмішкою і спокійним тоном відповідала на всі забаганки і питання від групи. І що дуже важливо, незручності, які виникли під час подорожі, компанія Аккорд-тур компенсувала двома екскурсіями до Скоп'є і Салоніки.

На зворотньому шляху були професійні водіі, везли нас, як кришталевих і скільки б часу ми не були на кордонах, довезли всіх до львівського вокзалу, щоб туристи встигли на свої потяги.

 

Рекомендую цей тур і як для пізновально - огладового відпочинку так і для відпочинку на морі.

 

З повагою,

Ліза

P. S. До зустрічі на нових маршрутах!
Реклама
Відгуки про інші тури