Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок у Будіі

"Чесний відгук "

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Сонячна розкіш  Відпочинок на морі в Чорногорії

Сам відпочинок був чудовий, країна Чорногорія дуже красива, живописна, приємна.

Організація туру жахлива. Хоч і виїхали зі Львову на годину раніше, Україно-румунський кордон перейшли швидко (за 4 годин з 5 автобусами попереду). А от до Белграду (Сербія) їхали довго і заселилися у готель о 4 ранку. Думаю, тур-фірма могла б придумати готель для ночівлі десь раніше на території Румунії. Але проблема не у пізньому приїзді, а у тому, що автобус має відстояти 9 годин при наявності двох водіїв, тому потім ми мали знаходитися на території готелю до 12 ранку і виїжджати лише по обіді. Тому у мене і виникає питання логіки організації. У відповідності, у саму Будву приїхали о 22 вечора, а по програмі туру мали в обідню пору. Тобто, виходить, що замість 1,5 доби їхати, їхали 2 така сама ситуація і з дорогою назад.

Що стосується екскурсій. Рибний пікнік - це щось неймовірне, там і красивий пляж, і смачно нагодують, і шезлонги з парасольками безкоштовні, раджу побувати усім. А от екскурсія у Дубровник - мене засмутила, приїхали у місто у самий пік жари, тобто о 12, екскурсія була 1 годину, а потім ще вільна 1 година, що дуже мало, враховуючи, що треба поїсти, подивитися місто, оборонні стіни, покататися на канатній дорозі.

Ще один мінус, який стосується не туру, а тур-фірми: ми вибирали інший тур, але за три дні до відправки, нас повідомили, що кількість людей не набралася і ми маємо вибрати інший тур / забрати гроші. То можливо варто фірмі зменшити кількість турів, залишити тільки пару, щоб набиралося кількість людей.

Автобус чистий, але водії більш старшого віку, що вказувалося на поїздці. Місця трохи замало, але плюс, що біля кожного сидіння була розетка.
Реклама
Відгуки про інші тури