Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірні краєвиди

"Все склалося чудово. Отримала безліч вражень, відкрила для себе нові туристичні об'єкти, познайомилася з цікавими людьми."

Відгук туриста Аккорд тур Яна (Лозова) на тур
Поїздка: 28 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

3 серпня повернулася з туру "Все в шоколаді.... 2 дні у Швейцарії". Вперше подорожувала із "Аккорд-туром", порекомендували колеги. Часу довго обирати тур не було, закінчувалась відпустка. Не шкодую, що обрала цього туроператора і цей тур. Отримала купу задоволення. Швидко пройшли кордон на виїзд, екскурсія у Кракові відбулася. Австрія і Швейцарія - перлини Європи. Тур поєднує і неймовірні краєвиди Альп (з засніженою вершиною Юнгфрау), і велич Рейнського водоспаду, і казкові вулички Зальцбурга, Люцерна та Кольмара. Емоційними і інформативними були екскурсії по Цюриху і Берну (відмічу роботу гідів). Окремо хочеться подякувати нашій супроводжуючій Владі. Вона відпрацювала на 100 %. Надзвичайно комунікабельна і толерантна, уважна до подорожуючих. Всі питання вирішувала дуже швидко, давала доречні рекомендації  і пояснення. Молодець!

З побажань: хотілося б більш комфортабельного автобуса. В цілому  - тур чудовий, Владі - окреме дякую! Якщо хтось вагається, який тур обрати, обирайте Швейцарію.

Реклама
Відгуки про інші тури