Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Найгірший тур з усіх наших подорожей з сім'єю

"Багато "підводних каменів" туру, ціна не відповідає якості наданих послуг."

Отзыв туриста Аккорд тур Svitlana  (Львов) на тур
еще
2
фото
Поездка: 29 июля 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Серпень 2023
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Моё морское наслаждение!Отдых на Адриатическом побережье Италии!

Перший день був важкий, бо на кордоні стояли 8 годин і через це нічний кораблик у Будапешті накрився "мідним тазом", але виявилось що це ще найменші незручності і неприємні моменти нашої подорожі. Але поки що чудовий готель Будапешту "B & B hotels" - чудовий персонал, комфортні номери, смачний багатий сніданок.

День другий. Трієст - гарне місто, невеличка екскурсія і зовсім мало вільного часу. Вирушаємо далі. На вузьких вуличках заїхали не туди і ледь розвернулись - респект водіям, це було майстерно і невеличкий затор в Італії)) через нас.

Приїхали в готель Giorgetti orange Belaria. Це жесть. Готель найгірший на всьому узбережжі. Хол красивий, а номери в стилі радянської лікарні. В чотирьох місному номері втрьох тісно, ліжко двоповерхове хіба для дітей, але ніяк не для дорослої людини. Душ затуляється решіткою, яка ніяк не захищає від води по всій ванній кімнаті, рушників для ніг нема і коли сідаєш на унітаз, то ноги ставити доводиться в мокрий душ. Рушники для тіла з плямами від попередніх користувачів.   У номері стоїть платний кондиціонер - 10€ за день роботи. Або безкоштовний вентилятор на стелі, який страшенно гуркотить. А зранку ще був "приємний" сюрприз на сніданку. Нас вигнали з шведського столу, тобто наша група не їсть як всі люди, то не для наших кімнат. Але ж в турі заявлено шведський стіл? Ну, ок, може в нас окремий. А ні! У нас порційно: дві ковбаски, шоколадна намазка, масло, джем і шведський стіл з хлібчиком, молоком, сухі снеки і водичка. А чай/каву замовляти собі з чорного входу в комору (не з барної стійки, як людина, а зазирнувши в двері, постукавши в спину "сорі, сорі, кап оф ті").

Були і в гірших номерах і за менші гроші, проте коли це проговорюється одразу, є чітке розуміння того, що потрібно із собою взяти і як підготуватися для комфортного (для себе) проживання.  

День третій. Ще не всі не приємності. Окрім сніданків, які виявляється можна докупити і харчуватись зранку за шведським столом, а не "в ізгнаніє" вхід на пляж за оплату! Тобто, на пляж не можна зі своїми килимками і рушниками -   роздягатись, лежати лише на лежаках, які платні. Отже, привіт незаплановані витрати - за два лежака 20Є!!! Випросили знижку на 3х - 25, але ж про ці витрати не попереджали. Ну, можна виявилось ходити на безкоштовний, але 400 метрів до переправи, 20євроцентів з людини, щоб на інший берег потрапити і ще трошки пройтись. Можна, але ж заявлено готель на першій лінії. Ага, на першій платного пляжу. Хоча, там скрізь платно, біля кожного готелю. То попереджайте про це!

День четвертий, п'ятий і шостий поміняли екскурсії місцями і назад гроші не вертаються, якщо ти передумав. А як не передумати, якщо додаткові витрати впливають на бажання і можливість відвідати ту чи іншу екскурсію і дні також важливі, коли ти плануєш чергувати відпочинок з екскурсійним днем, а тобі все змінюють.

Ранки - це окрема тема, якщо ви хотіли відпочити у відпочинковому турі. А ні, бо вікна з номерів нашої групи виходили на смітник сусіднього готелю і о шостій ранку сміттєвоз голосно грюкає хвилин 15 всіма банками та скляною тарою у них. А балкончики, тобто міні балкончики - це містика зі шнурочком на два купальника в 4х місному номері))).

Отже, день шостий був у Флоренції. Вражає кількість туристів у місті. Добре, що був вільний час, щоб спокійно ще раз пройтись по тих місцях де пробігали з екскурсоводом, зробити фото і просто посидіти під статуєю, постояти біля фонтану, набрати води з громадського крану. Чудова, до речі, газована вода безкоштовно в країні біля фонтану.  

Дорога назад була важка, бо кондиціонер в автобусі не працював, але це був тільки початок важких переїздів!!!

День сьомий їдемо у Венецію. В готелі спакували супер сніданок з собою - бутерброд, сочок і варене яйце. Їдемо на екскурсію, яка у вартості туру, але... На неї можна і не потрапити, бо потрібна оплата за трансфер. Питання, чому трансфер не доданий у включену у вартість туру, екскурсію, для чого розділяти те, що неможливо відокремити один від одного???   Включіть трансфер у вартість туру, а екскурсію на вибір. Може ми хочемо на гондоли, а не слухати екскурсовода, який розказує неприйнятною мовою ще із присмаком любові до всім відомої держави. А якщо скористатись всім, то зовсім часу вільного навіть на туалет нема.

Найкращі враження - це дорога до Венеції і назад. Красота!!!

Вирушаємо в дорогу, як заявлено без нічних переїздів. Але від Венеції до Будапешту їхали 16 годин - вечір, ніч і ранок. Про ремонт доріг знали водії і гід, але прийняли рішення все одно їхати дорогою, яку ремонтують - тому заїхали в пробку, завернули назад, бо Словенія не впустила на перекриту дорогу, шукали іншу, там також розвернули і в результаті замість того, щоб з самого початку поїхати через Хорватію нас повезли тією дорогою вже шість годин як вимордованих. Ночівля у Будапешті була успішно поофукана в автобусі (тур без нічних переїздів, а він же коштує дорожче, правда?!!)  

Приїхали в день восьмий на сніданок. Сніданки до речі у Будапешті шикарні. Поїли і година до виселення з номерів в яких ми не були! І... автобус має дев'ятку відстояти, тому гуляйте десь по Будапешту або не гуляйте, короче робіть що хочете, бо виїзд додому переноситься на вечір, звичайно в Егер уже ніхто не поїде, і вітання нас чекає ще один нічний переїзд. Ну і що що ми обирали без нічних через хворі спини, ноги і просто комфорт. Так сталось, терпіть, гуляйте. Куди? Сил нема, ноги як колодки. Довелось купляти собі в готелі час в номерах до вечора за додаткову оплату, добре хоч до 17.00 дозволили. Поспали, помились і в нічну подорож!

Добре, що кордон вже досить швидко пройшли. Повернулись зранку, видихнули - потрібен тепер відпочинок після відпочинку!

Ще один нюанс досить не приємний - кожна санітарна зупинка там, де туалети платні. А в нас вже просто позакінчувались наготовані в подорож евроценти під кінець такої подорожі. До речі, у Венеції взагалі ціна туалету 1,50Є. Ну, то таке... може вже безкоштовних ніде нема, хоча в інших турах завжди показували, де поїсти економно і де туалет не за всі гроші світу, а тут ні.

Дуже дорога і некомфортно подорож вийшла.

Щодо гіда - молода дівчинка Каріна, старалась, намагалась витримати всі докори та обурення  групи, але досвіду роботи з людьми маловато. Приймати рішення в критичних ситуаціях і брати відповідальність - то приходить з досвідом. І зміни та недотримання регламенту туру призвели до наслідків, це також досвід як не варто робити в майбутніх турах. Хороша людина.

Шкода, що відпочинок нам був зіпсовано. Може в когось цей тур і був чудовим, але в нас жахливий.

 
Реклама
Отзывы о других турах