Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зіпсований відпочинок

""Без нічних переїздів" з ночівлями в автобусі"

Відгук туриста Аккорд тур Колосінська О.В. (КИЇВ) на тур
Поїздка: 29 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Ми не вперше іхали з Аккорд-туром, але такого максимального дискомфорту і втоми не очікували. Дуже шкода водіїв і Каріну, яка супроводжувала тур. Весь гнів і негатив від зіпсованого відпочинку туристів отримали вони, а не організатори туру, які прораховували кілометраж, підшукували отель тощо.

  Взагалі-то ми збиралися в інший тур в Італію (до речі не зустріла в турі тих, хто хотів саме цей, а атобус, на хвилиночу, був заповнений) В обраному турі ми щодня повинні були іхати на одну екскурсію, що входила у вартість туру. І тут, за два дні до поїздки, коли ми вже практично "на валізах", повідомляють про заміну: або на один день коротший тур, за який (увага) повернуть 2 євро. Це мінус екскурсія і проживання в готелі так оцінена! Або такий же за тривалістю, який ми і обрали, але тут (знову: увага!) -доплата 90 євро! Раніше, якщо змвни відбулися не з  вини туриста, пропонували тур без доплат. Долатили (бо ж квитки куплені на потяг).

    Перше враження від автобусу: де ж тей "європейський стандарт"???? Хіба що азіати з маленьким зростом. При 1. м 70 см ноги НЕ ВЛАЗЯТЬ. Весь час сидиш півоберта, ноги в прохід. Але ж БЕЗ НІЧНИИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!! Можна потерпіти (. Далі нічних стало аж два! НОги набрякли у багатьох. І, щоб хоч трохи відійти, багато хто доплачував за готель, в який ми потрапили після сніданку після нічного переїзду з Венеції, щоб хоч трохи відпочити. Де подівся туроператор, який повинен був вирішити цей форс-мажор? Чому все було скинуто на молоденьку дівчинку Каріну та водіїв?   Хіба, бачачи, що в Словенії перекривають дороги через дощ, не можна була спрямувати автобус відразу іншим шляхом? Чому не закласти в программу  відразу відпочинох, наприклад, в Словенії чи Хорватії, які ближе. Навіщо двічі Будапешт? Про сніданки в Італії  вже писала інша туриста з нашої групи і викладала фото. Скажу лише, що хліба з маслом/джемом/шоколадом/тоненькою напівпрозорою ковбаскою  я наїлась надовго. Море-тепле і чудове, але платне. Хочеш безкоштовного-пішки хвилин 20 або паромчиком за дві хвилини 50 центів. Платні екскурсії можна замінити  на самостійне відвідування. Дешевше і краще, ніж слухати проросійськи налаштованого гіда, наприклад, у Венеції.  

Якщо турфірма не врахує свої помилки, то наступного літа вирушимо відпочивати точно без Аккорду!
Реклама
Відгуки про інші тури