Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мій найгірший відпочинок за всі роки !

"Почнемо з того, що все настільки неорганізовано на скільки це можливо!"

Отзыв туриста Аккорд тур Tetiana Nahorna (КИЕВ) на тур
Поездка: 03 августа 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Серпень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Маленькое французское путешествие Париж, Диснейленд+ Нюрнберг

Почнемо з того, що за 1 день!!! Нам відмінили тур 2 рази і поїхали вже аби просто поїхати!

Друге, нам поміняли автобус в Жешуві, чого?? ніхто не знає, змінили на дуже старий та кончений автобус в якому неймовірно сидячи спати

Третє, ми виїхали на 1.5 години пізніше, через що ми стояли на кордоні 7.5 годин і їх захоплюючий Краків пролетів як фанера над Парижем.

Нас заселили в готель, через те що по правилам Європи автобус має відстояти 9 годин, виїхали в Дрезден ми тільки в 12.30 поки доїхали, побули ми там лише 3 години, дуже інформативно пролітали по ньому!

Далі нічний переїзд, замість 10-11 годин максимум, ми їхали 16 годин.

Далі Париж, нам провели екскурсію яка вродить у вартість туру, а потім на 10!!! Годин нас залишили гуляти по місту, без знання мови, не пояснивши де можна дешевше поїсти, де можна сходити в туалет! Далі вечірня екскрсія і в готель ми потрапили лише в 2 ночі, як завжди ми вже нічого не стирали, поспали 4 години і погнали на 2 день в Парижі де було 4 екскурсії на день, чого не можна було в перший день хоч одну втикнути-невідомо!

Далі знову 16 годин переїзду до Праги, де ми не ївши одразу йдемо ходити Прагою і нічого не можемо збагнути, бо тупо без сил! Так ще і + до того нам вже кажуть що у Львові ми будемо не в 2 максимум, а в 6 ранку, а нам ще їхати пів України! В людей немає поняття, що є ще робота і потрібно розраховувати час і гроші! Не буду казати скільки ми втратили грошей від оплачених вже назад квитків. Дякую, це був останній наш раз, коли ми поїхали кудись з вашою компанією! 30 людей в автобусі теж такої думки і мали їхати зовсім в інші тури! Реклама вам, звісно, буде гарантована, мені не складе труднощі перевірити всі Тік ток відео де питають чи треба з вами їхати чи краще обрати іншу компанію!
Реклама
Отзывы о других турах