Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дійсно найкращі хвилини в Італії!

"Всі обставини були проти нас: і черга на кордоні, і повінь у Словенії, і забастовки електричок у Флоренції. Але нам неймовірно пощастило з гідом Юлією Жирновою, яка зуміла зробити цей автобусний тур одним з найкращих в моєму житті."

Відгук туриста Аккорд тур Sofia (Рівне) на тур
Поїздка: 04 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Вперше пишу відгук, оскільки емоції просто переповнюють. Нарешті здійснилась моя мрія і я відвідала Італію, про яку марила ще з 2020 року, коли збиралась провести там свій випускний, але все було скасовано через ковід. Як постійно повторює мені мій тато: "Все, що не трапляється – робиться на краще", що практично завжди справджується, зокрема так сталось і у випадку мого знайомства з Італією. Дякую компанії Аккорд за чудово організований тур! Окрема подяка професійним та ввічливим водіям Віталію та Роману!

Велика подяка керівнику групи Юлії Жирновій - людині, яка надихає! Це мій не перший автобусний тур і я чесно можу сказати, що Юля - найкращий гід в моєму досвіді. Юля - професійна, позитивна, різностороння, уважна до кожного туриста та щира дівчина, яка знає та любить свою справу, справляється з великою групою (50+) людей і швидко та ефективно долає будь-які виниклі труднощі.  

Особисто я прихильниця активного відпочинку на природі, гір, моря, скель, водоспадів, печер тощо, і мене надзвичайно складно зацікавити архітектурою, мистецтвом, історією, загалом тим, що створила людина, а не природа (а Італія багата на такі речі), але Юлі це вдалось, я дізналась чимало цікавої нової інформації про Словенію, Італію, Рим, Флоренцію, Венецію (в останню просто закохалась) та отримала велику порцію натхнення та заряду.

Цей тур подарував мені нових друзів, нові пригоди та незабутні миті. Дякую вам за все! Бажаю вам позитивних та вдячних пасажирів, легкої дороги та гарної погоди!
Реклама
Відгуки про інші тури