Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Люблю я море

"Весь тур пройшов як на одному диханні: тепле прозоре море, яскраве сонечко,Відмінний отель, гарний сервіс."

Відгук туриста Аккорд тур Lyuda_batsanova (Полтава) на тур
Поїздка: 29 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Промінчики Монтенегро!

Якщо ви мрієте про море, то вам потрібно обрати саме цей тур. Відразу зі Львова в Монтенегро. А там як сам бажаєш: хочеш можеш грітися на сонечку і плескатими в теплій морській водичці, можеш обрати екскурсії на любий смак. Як для мене трішки не хватило часу. Якби було 10 ночей - було б просто круто. Спочатку я обирала інший тур «Більше ніж море», але він не зібрався. Мені запропонував мій менеджер декілька варіантів. Я не шкодую, що ми поїхали саме в цей тур - тут ми ще й познайомилися з туристами і гарно разом провели час.

Весь тур пройшов як на одному диханні, тепле чисте море, відмінний отель, гарний сервіс, продумала дорога.

Як завжди Аккорд нависоті.

Хочеться окремо відмітити менеджера Дениса, з яким прийшлось працювати, дуже лаконічно і доходчиво без лишнього пояснив що мене чекає, що потрібно і т. ін. 100% наступний раз звернуся саме до нього.

Не дарма це пишу, бо до Дениса був менеджер Діана, яка на мої питання кидав посилання на сайт, це при тому, що я сама обрала собі тур і сайт не раз бачила. Коли я звернулась в компанію Аккорд мені запропонували менеджера Дениса, завдячуючи йому нас відпочинок був відмінний.
Реклама
Відгуки про інші тури