Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш перший автобусний тур!

"Це була наша перша поїздка з Аккорд-тур. МИ отримали неймовірні враження від Праги, Дрездена і Карлових Вар. Не зупиняемось, пізнаємо світ разом!"

Відгук туриста Аккорд тур Oksana (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Святкова Прага!!! Виїзд з Києва

Добрий день! З Аккорд-тур їздили перший раз. Наше знайомство почалось з туру "Святкова Прага". Для нас важливим був виїзд з Києва. Але ми побачили як легко наш гід Галина Тадай збирала туристів з інших міст по дорозі. Зробили висновок що можна виїжджати з любого зручного міста для Вас і не хвилюватися.

Програма туру дуже насичена і різноманітна. Сумувати вам точно не прийдеться. Поки ми їхали в автобусі, то разом з Галиною спланували свій відпочинок. Вийшло дуже активно і пізнавально. Дякуємо за поради!

Перший нічліг був у Кракові. Гарний і затишний готель зі смачним сніданком.

На другий день після обіду приїхали у Прагу. Ми одразу попали на екскурсію "Прага-місто легенд", а після неї попливли на кораблику по Влтаві зі смачною вечерею.

На третій день ми обрали дві екскурсії: "Саксонський Дрезден" і "Чарівність Ельби". Це було неймовірно. Екскурсоводи дуже цікаво знайомили нас з цими містами. Автобус супроводжував на всьому шляху.

На 3-ій день ми поїхали на екскурсію "Королівський відпочинок-курорт Карлові Вари". Отримали задоволення від архітектури, скуштували запашні вафлі, спробували лікувальну водичку і ще багато нових вражень. В обід повернулися в Прагу і пішли на прогулянку самостійно. До вечора був вільний час. Ми погуляли, поїли, відпочили, зробили покупки додому і просто насолоджувались атмосферою.

Дякуємо нашому гіду Галині! Вона дуже уважна, комунікабельна, позитивна і доброзичлива.

На зворотній дорозі ми ще зупинилися у Кракові. Це було неймовірно. Зранку було мало туристів і ми змогли не поспішаючи прогулятись по місту. Дуже цікава була екскурсія "Королівський Краків". Після екскурсії нам дали вільний час для прогулянки.

Все сподобалось. Заздалегідь продумайте про їжу з собою, або про місця де будете їсти протягом дня. Ми не зупиняємось і обов'язково ще будемо подорожувати з Аккорд-тур.

Реклама
Відгуки про інші тури