Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чи справді є рай

"Чи справді є рай? Який він ?"

Відгук туриста Аккорд тур girl_pauline (Кривий Ріг) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 01 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Апельсиновий рай відпочинок на морі Іспанії та Франції + Швейцарія!!!

Наша довга, місцями важка, але подорож по неймовірно гарним країнам розпочалась 01.08.2023. За ці 9 днів ми повноцінно побували та побачили 4 країни: Німеччину, Францію, Іспанію та Швейцарію. Побували в одному князівстві - Монако. У двох країнах: Польщі та Чехії, ми лише переночували в готелях і поїхали собі далі. Звичайно, дорога займає дуже багато часу, бо кілометраж подорожі шалений, майже 6000 км, тому рекомендую подбати про себе та свій комфорт і придбати два місця. Повірте, під час цієї довгої подорожі з нічними переїздами - ви точно не пошкодуєте про таке рішення!

Кожна країна, яку ми відвідали в даному турі, по-своєму зачарувала, захопила своєю красою та краєвидами, а спогади лишились в душі та на фотографіях. В більшості міст ми гуляли по 10-11 годин і цього було цілком достатньо, щоб прогулятись, зробити фото та відео, зайти в магазини, кафе чи ресторани та й просто насолодитись містом. Але, на жаль, в Мюнхені нам дали катастрофічно мало часу-3 години, ще й половину з них зайняла екскурсія, що була у вартості туру. Можна сказати що Мюнхен не вдалось побачити нормально та зрозуміти чи варто повертатись сюди, все відбулось якось поспіхом.

Ну і ще одним не дуже приємним моментом в подорожі виявився приїзд до Іспанії - забудьте про три анонсовані дні на березі моря, бо в Льорет-де-мар (місто де проживали), ви приїжджаєте десь о 17:00, якщо не пізніше, тож по факту ми були на морі 46 годин (два дні і то неповних).

І раз я вище згадала про екскурсію, поговоримо і про них. Під час цього туру я відвідала чотири екскурсії (три, що входять у вартість туру та одну за власним бажанням-Монако та Монте-Карло). Дякую екскурсоводам за їх працю, бо більшість із них розповідали так цікаво й захопливо, що неможливо було лишитись осторонь та не поринути в атмосферу міста. Проте, ці слова не про екскурсію по Барселоні, більшу частину якої ми слухали в автобусі, а якщо й виходили з нього, то максимум на 20 хвилин на оглядовий майданчик з якого бачиш все місто. (Я вже бувала в Барселоні і також брала автобусну екскурсію містом, під час якої вдалось насолодитись ним та поринути в його атмосферу, чого не скажеш про екскурсію в цьому турі). І важливий момент - будьте готові до того, що деякі екскурсії можуть проводитись російською мовою, для нашої групи це не стало несподіванкою, бо наш гід Діана Мірило попередила ще у Львові про такий момент. Хоча було б чудово знати про це під час придбання туру. Але нас запевнили, компанія вже працює над пошуком україномовних екскурсоводів, хочеться сподіватись на це, бо одна група туристів відреагує більш-менш нормально, а інша - ні.

Дякую нашому гіду Діані та усім туристам з якими ми провели ці 9 днів. Ми стали єдиною командою в якій панувала дружня атмосфера, повага та намагання не підводити один одного

Всім, хто збирається їхати в цей тур, хотіла б порадити взяти з собою подушку та ковдру в автобус, парасольку чи дощовик, гарний настрій, терпіння та витривалість. Будьте готові ходити, багато ходити за один день по містам, приїхати в Цюріх (Швейцарія), о 6 ранку і чекати на відкриття магазинів чи кафешок, бо левова частка відкривається о 7-9 годині. І бажаю, щоб не зважаючи ні на що - насолоджуватись туром та подорожжю.

Побажання до компанії Аккорд-тур - переглянути маршрут туру, щоб в Іспанію прибувати трішки раніше і мати більше часу насолодитись нею, в Швейцарію - трохи пізніше, аби так рано не мерзнути на вулиці в очікуванні відкриття магазинів і подібних закладів, щоб банально сходити в туалет.

P. S. З Аккорд-туром подорожую не вперше та чудово знаю, навіть в короткому турі можна встигнути прослухати екскурсію та мати вдосталь вільного часу, щоб побачити місто, а не бігати по ньому галопом, як було у нас в Мюнхені.

Дякую за цю подорож! Були як позитивні, так і негативні моменти. Можливо знання вище описаних нюансів, зможе покращити чиюсь подорож.
Реклама
Відгуки про інші тури