Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Унікальний край гір та полонин

"Зачаровані чистотою та незайманістю Закарпаття"

Відгук туриста Аккорд тур Людмила (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 08 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Минув вже тиждень, як ми з подругою повернулися з маленької мандрівки до Карпат. Тур "Свіжість джерел Закарпаття" обрали тому, що за часом він збігався з періодом нетривалої відпустки. Із самого початку подорожі не сумнівалися, що все буде чудово, тому що з Акордом інакше не буває! Поїздка була чітко спланована та організована. Програма туру насичена унікальними природними об'єктами та історичними пам'ятками. Екскурсії були пізнавальні, тематично спрямовані, побудовані фахово і професійно, проведені без затримок та накладок. Туристичні маршрути до водоспадів, походи екологічними стежками, розміщення в готелях, відвідування дегустацій, все продумане до дрібниць.

Карпати вчергове вразили своєю самобутньою, неймовірною й неповторною красою, душевним місцевим населенням та смаколиками! Погода була теплою та сприяла позитивному настрою. Змістовні, детальні й легкодоступні розповіді гіда Іллі, який невтомно супроводжував групу, доповнювали чарівну атмосферу подорожі. Окрема подяка професійному водієві пану Мирону!

Все було просто класно! Ми гарно відпочили та залишились дуже задоволеними! Дякуємо всій команді Акорду за теплий прийом)
Реклама
Відгуки про інші тури