Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найдовша подорож Європою

"Незабутнє літо 2023"

Відгук туриста Аккорд тур Іванна (Ужгород) на тур
ще
20
фото
Поїздка: 01 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Апельсиновий рай відпочинок на морі Іспанії та Франції + Швейцарія!!!

Минуло вже більше тижня, а я досі під враженнями від цього неймовірного туру. Подорож буда дійсно насичена, тільки уявіть: Франція, Іспанія, Швейцарія, Німеччина. Ми мали можливість відчути море, гори, побувати у багатьох цікавих своєю історією, архітектурою, колоритом і традиціями європейських містах.

Майже все було супер, крім кордону, який забрав чимало часу і довга відстань з однієї країни в іншу, хотілось більше часу саме на морі (це єдиний мінус, якого слід було очікувати). Готелі відповідали своєму рівню, приймали нас привітно, їжа смачна, особливо в Іспанії.

Найбільше мені сподобалися екскурсії в Монако, Монте Карло, Тосса де Мар (за винятком автобусої екскурсії в Барселоні, так як там проводились місцеві дорожні роботи, громадський рух був частково перекритий для подорожуючих)

Якщо про Швейцарію, то що тут скажеш: «краще за гір, можуть бути тільки гори». Особливо вразила г. Пілатус. Перші 40 хв було дуже холодно, тому раджу брати теплий одяг, але пізніше нас чекали неймовірні краєвиди з висоти 2 123 м. Піднімались ми туди на найкрутішому у всіх сенсах цього слова поїзді з кутом нахилу у 48 градусів, а спускались вже на фунікулерах.

Не можу не згадати так само Австрію, там ми зупинились лише на ночівлю в готелі з шикарним виглядом на гори️, але це вартувало того.

Франція вразила своїм Лазурним блакитним берегом моря. Та прибули ми досить пізно і майже не купались.

Німеччину нам вдалося побачити двічі. Спочатку - це м. Нюрнберг. На щастя, під час екскурсії вже не дощило в ми спокійно прогулялися вуличками затишного містечка. Другою родзинкою стала столиця Баварії - Мюнхен. Тут нас зустрів чудовий екскурсовод і познайомив з Історією за короткий час.

Велике дякую нашому досвідченому гіду - Діані, за неабияку працю, професіоналізм, класну організацію, та просто чудову людину. Насправді саме від гіда залежить як прійде вся подорож і настрій групи.

Також дякую всім, хто зі мною подорожував і водіям, які гарантували безпечну подорож.

Впевнена, наступного разу оберу AkkordTour

Реклама
Відгуки про інші тури