Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

як Аккорд-тур перепоганив весь відпочинок або чому я не звернусь сюди більше

"добре подумайте, перед тим як зв"язуватись з цією фірмою."

Відгук туриста Аккорд тур Марина  (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 08 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній хіт – Монтенегро!

почну з того, що в рекламі туру дуже яскраво і привабливо описаний тур, ніби-то і подивитись є багато чого, і на морі сім днів позасмагати, і нічних переїздів всього 2. так от - кожен пункт не відповідає дійсності.

підтвердили нам тур за день до виїзду, в той же день ми його і оплачували. до Одеси нам ще треба було купити квитки і встигнути доїхати, та кого то хвилювало. плюс до всього в програмі туру вже чомусь було не 7 днів моря, а 6, хоча насправді і тих 6 ми не були.

ДЕНЬ 1. починалось все наче непогано - 8.08.2023 о 6:30 нас посадили в Одесі в дуже комфортабельний автобус, в якому система кондиціонування текла прямо пасажирам і водіям на голову, тому місця де текло найбільше були завбачливо заткнуті губкою, а речі у відсіках над головою були вогкі. декілька крісел було зламано, столики і підстаканники відкручені. зате працювали розетки і кондиціонер, що дуже мене тішило.  

ми поїхали. кордони перетинали достатньо швидко, щоб ми не заскучали - нам вмикали фільми та музику. хотілось би більше пізнавальних відео про країни в які їдемо, їх культуру та що цікавого можна побачити, та в гіда не було такого завдання - розказувати нам це, тому маємо що маємо. як тільки ми від"їхали - гід Анна роздала нам роздрукований план поїздки, з цінами та описом екскурсій. тобто розпланувати свій час і оплатити екскурсії треба було одразу, якщо передумав-гроші не повертають. я обрала для себе термальні в Бухаресті та Каньйон Матка. на термальні води ми не встигли ні по дорозі на відпочинок, ні на зворотньому шляху. це просто замануха, на яку нереально встигнути по часу. вночі нас заселили в готель в Бухаресті (нормальний готель, гарний сніданок)

ДЕНЬ 2. приїхали ми у Велико-Тирново в Болгарії, нам провели екскурсію яка входить у вартість путівки, було цікаво. далі-вільний час 9 годин, поки відстоїться автобус. що робити в чужому місті вночі ми не знали, тому після того як стемніло-сиділи в парку на лавці. забрали нас об 23:00. нічний переїзд в Чорногорію.

ДЕНЬ 3. мали ми приїхати в Будву десь близько 12:00, поселитись в готель та мати вільний час на пляжі, адже цей день вже враховано як перший із шести на морі. та не тут то було. заселились ми о 20:00, злі і втомлені з сумками йшли до готелю ще добрих 20 хвилин.  

готель LOZA жахливий. ТУТ ДАЮТЬ ЗІПСОВАНІ СНІДАНКИ, А ПРИБИРАЛЬНИЦІ КРАДУТЬ РЕЧІ І ГРОШІ. Сумніваюсь що Аккорд-тур про це не знали. та всеодно замість заявлених 3-4 зірки - нас кинули в 2*, в манюсінький зачуханий номер (фото на сайті взагалі далекі від реальності). щоб відкривалась шафка довелось здвинути ліжка. все убите, ні балкону, ні сушарки, душ розвалений, речі пріють. прибиральниця ходить раз на день лише щоб змінити рушники, і, користуючись нагодою, попорпатись у ваших речах і надухатись вашими парфумами. таблички "не турбувати" звичайно ж не було. на сніданок давали яєшню, помідори з огірками, печений перець, не дуже вдалу піццу, крунделики печені (єдине істівне з усього) і сосиски, якими я в останній день і отравилась, тому провелла пів дня в номері. краще б весь день, бо тоді б прибиральниця не вкрала у мене з валізи гроші, які я вже склала в коробку з ліками між прокладок, сподіваючись в цілості довезти їх додому. тоді я бачила їх востаннє. бо виходила на декілька годин на ринок, а повернувшись побачила на ліжку свіжі рушники, що свідчило що приходила покоївка. в мене і думки не було провірити гроші ще раз. а дарма. бо я допакувала валізу, поставила на кодовий замок і відкрила її аж вдома. не було ні прокладок ні 150 евро. сподіваюсь та тварюка впаде зі сходів і зламає руку, якою крала. я сама несу відповідальність за свої речі, та це не дає привід комусь їх брати без дозволу. тим більше що кімната була закрита, а в цієї крадійки були ключі.  

 

ДЕНЬ 4-8. це чудові дні, коли можна було насолодитись морем, сходити на базар за свіжою рибою, за фруктами і тутешніми смаколиками. ми сходили на пляж Могрен, в Старе місто, підіймались на фортецю (квиток 4.5 евро) для класних фото і краєвидів рекомендую відвідати ці місця. обідали рибою, креветками, ціни від 10 до 20 евро за кілограм + 3 евро за приготування. це на ринку zelena pijaca.  

на пляж ми брали покривало та купили парасолю, бо аренда 2 лежаки + парасоля коштувала 15 евро за день. людей було дууже багато, лежали покривало в покривало. вода чиста і тепла.

ДЕНЬ 9. о четвертій ранку ми вихали з міста, поїхали в Північну Македонію, де нас мала чекати екскурсія містом Скоп"є (входить у вартість туру) та окремо оплачена екскурсія Каньоном Матка (43 евро). мали б вони бути вдень, та наші водії блукали гірськими дорогами, ми три рази проїжджали одними і тими ж місцями, тому втрачали час і приїхали аж у сутінки. екскурсія таки відбулась, та в два рази швидше ніж мала б бути. поспіхом. і в темноті.  

і тут нас чекає новий сюрприз - водіям знову треба відстоятись 9 годин, тому ми маємо себе чимсь зайняти до 4:00 ранку. до 23:00 ми ще розбрелись по кафешкам, бо були дуже голодні, а решту часу стояли біля автобусу на смітнику. дякую водіям що відчинили двері, дехто пробував поспати, та в салоні була така духота що більшість просто чекали надворі. так, через збій у графіку, вдень ми кружляли дорогами, а вночі не знали куди себе діти.  

10 ДЕНЬ. зранку ми мали б прибути в Бухарест, та після ночі на смітнику ми тільки виїхали і провели весь день в дорозі. тому не встигли на заплановані екскурсії і взагалі ніде. вночі приїхали в готель і лягли спати.

11 ДЕНЬ. екскурсію Бухарестом провели зранку, ми поснідали (сніданок смачний, готель чудовий) і поїхали додому в Україну. нарешті. кордони пройшли швидко, плюс водії самі видно хотіли додому, тому доїхали ми в Одесу навіть на годину раніше запланованого.  

ВИСНОВОК: сама ідея туру непогана, але відбувши його я розумію що це тур із світу фантастики. хто складає маршрути, які неможливо проїхати вчасно? хто їх підтверджує? в нас в дорозі не трапилось поломки, швидко пройшли кордони, ставали на санітарну зупинку не частіше 1 разу на три години (на пів години щоб всі справились), та всеодно нікуди не встигали. це неабияк дратувало і обурювало туристів. чому не враховані всі нюанси?   далі про готелі - це наскільки треба не поважати своїх туристів, щоб селити їх в готелі типу LOZA? я і не чекала хоромів за таку ціну туру, та і була в шоці з того в які умови нас завезли.   ще дуже цікаво виходить їхати на море на 7 днів (як в оголошенні), а бути на ньому лише 5. хто компенсує ще 2 дні? фірма займається обманом туристів, а коли їм це пишеш в коментарях та відгуках - просто блокують і видаляють відгук, замість того щоб вияснити причину невдоволення. я вчора телефонувала на рахунок крадіжки в готелі, щоб зафіксували цей випадок і не селили гостей в подібні заклади. сказали сьогодні перетелефонують. хтось перетелефонував? звичайно ж ні.  

висновки робіть самі. та я вже точно знаю що не порекомендую дану фірму нікому і не звернусь сюди більше.   бо довіривши свій відпочинок Аккорд тур - можна отримати лише розчарування...

 
Реклама
Відгуки про інші тури