Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Тепле море, величні гори."

Відгук туриста Аккорд тур lena_s (Харків) на тур
ще
42
фото
Поїздка: 10 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячна розкіш  Відпочинок на морі в Чорногорії

  З Аккорд - туром подорожуємо багато років. Завжди дуже задоволені. Не розчарували і цього разу. Тур різноплановий. Можна поєднати відпочинок на морі з екскурсіями й самостійними поїздками. Оскільки нічні переїзди для нас важкі, вибирали тур без нічних переїздів. Ніяких ілюзій в плані пів дня на морі на другий день у нас не було. Чудес не буває - два кордони, та і автобус не літак. Плюс ще й група майже 50 людей, більше часу на санітарні зупинки. З кордоном в обидва боки нам дуже пощастило, велику роль зіграло вміння нашого гіда Анни нас правильно організувати та майстерність водіїв. Якби не їх професіоналізм, ми простояли б на кордонах набагато довше.

Готелі

Два транзитні готелі у Белграді і Favorite (колишня вілла Imperia) у Будві. Транзитні готелі для однієї ночі цілком пристойні, Favorite - якісна трійка. Апартаменти - кухня, пічка, мийка, посуду немає. Чистота, гарні меблі, сантехніка, фен, бойлер - все працює, безплатний хороший Wi-Fi.

Харчування.

Брали тип Classic – сніданки та вечері. Кафе поряд з готелем. Сніданок шведський стіл. Усього вистачало. Вечеря порціон. Просто чудова: великі порції, дуже багато м'ясного. Для інформації - на сніданок є кава, чай; на вечерю - тільки вода.

Пляжі.

У готелю свого пляжу немає. Ходили на міські пляжі. Вони безкоштовні. Платні тільки лежаки і парасольки. Скрізь є місце для своїх покривал і парасольок. Але оскільки ми потрапили в пік сезону, намагалися приходити раніше, щоб зайняти місце. Після десятої знайти місце вже проблематично. Найближчий до готелю пляж не сподобався, оскільки поруч був причал, і постійно підходили катери. Тому ходили на пляж Mogren. Пляж відмінний: бухта, хвиль немає, вода чиста, дрібний черепашник. Захід у воду цілком задовільний.

Екскурсії

Брали дві: Рибний пікнік і Каньйони - обидві 10 з 10. Рибний пікнік - це проїхати уздовж узбережжя і відпочити на пляжі, де окрім нашої групи більше відпочиваючих немає. Плюс відмінний обід. Екскурсія займає пів дня.

Каньйони - ця екскурсія триваліша, з ранку і до вечора, але поїхати однозначно варто. Побачити гори, каньйони, монастир і абсолютно дивовижне Чорне озеро. Екскурсія хоч і тривала, але не важка, плюс включає обід. Найдовший перехід - це пройти 15 хвилин до озера, в усі інші точки підвозить автобус.

Хочу подякувати нашому гіду - Анні Горецькій за професіоналізм і велику витримку, бо групу майже 50 людей розселили 5 готелях, і їй довелося вирішувати багато проблем. Також хочу подякувати водіям за доброзичливість та професійність, адже гірські дороги Чорногорії мало схожі на автобани Німеччини, а ще фірмі Аккорд - тур за організацію відпочинку таким чином, що за 6 днів мі встигли не тільки відпочити, але й трохи подивитися Чорногорію. Звичайно, хотілося б трішки більше. Якби було не 6, а хоча б 8 повних днів, можна було б узяти більше екскурсій.

Інші відгуки lena_s

Голосов 1
Календарь 23.06.2015 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури