Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Перезавантаження

"Моя відпустка"

Отзыв туриста Аккорд тур Helga  (КИЕВ) на тур
Поездка: 18 августа 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Серпень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Сердце Адриатики - Черногория

Море, звичайно, дуже добре, вода прозора, чиста, тепла. У морі є невеличкі рибки, які щиплять за ноги, що не дуже приємно, тому раджу взяти з собою спеціальні тапочки резинові (схожі на кросівки). Також вони пригодяться від гальки та каміння, щоб заходити у море. У кого ніжна шкіра, то буде не приємно. Оператор та гід про це не попереджають.

Рекомендую брати вечері. Доречі, від готелю до столової було 10хв пішки. Столова, практично, на березі моря, тому відразу беріть речі на пляж, щоб не вертатись у готель. Шведський стіл, готують дуже смачно.

Готель: мені пощастило, готель добрий, все є, все працює, чистий номер, ж кондиціонер, бойлер, холодильник. Інша підгрупа задоволена не так.

Екскурсія Фішпікнік на острів класна та смачна, але не з дітьми. Загалом, це не острів, а полуострів. Резинові тапочки там просто необхідні (гід ні слова не сказала про це), там дуже болісно ходити голими ногами по камінню. Дуже великі волни, не всі зможуть зайти. Обід смачний, велика порція: салат, спагеті з мідіями, величезна дорадо, вино, дітям сік.

Про організацію: 1й НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД. так як на українському кордоні стояли 9 годин, то приїхали у Сербію о 7:16 ранку (8:16 по Київському часу). Можливо, 500 км від кордону до готелю це забагато? Через 3-4 години пішли на екскурсію по місту. Екскурсія не цікава, тривала хвилин 40-50, а потім 3 години чекали, поки приїде наш автобус (відстій автобуса повинен бути 9 годин, по закону). Інші платні екскурсії, які представлені на сайті, їх не було.

Далі: виїхали о 17:00 до Чорногорії, приїхали о 3:30 ночі. Гроші за вечерю повернули.

Виселення: виселення у нас завтра, говорили, що будемо виселятися о 12, щоб зранку поплавати, але вже написали, що виселення о 10:30. Не знаю, що за страховий випадок, але КІЛЬКІСТЬ ДНІВ НА МОРІ 4! Я заплатила за 5 днів!

Приїду я ще сюди? Так, але іншою компанією. Буду роздивлятися інші тури тут? Можливо, ще один роздивлюсь, може це тільки цей тур вийшов скорочений за повну вартість.
Реклама
Отзывы о других турах