Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Французький каприз - це один погляд на Францію

"У Франції вдруге і знову з "Аккорд-туром". Мріяла, між іншого, подивитись саме Нормандію! І от мрія здійснена - це неперевершенно! "

Отзыв туриста Аккорд тур Nataliia (КИЕВ) на тур
еще
3
фото
Поездка: 13 августа 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Серпень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Французский Каприз   4 дня в Париже + Нормандия, долина Луары, Мон-Сен-Мишель!

«Французький каприз» - чудовий тур! Головна перевага це 3 ночі (4 дні) у Парижі в одному готелі – дуже зручно. Але, на жаль, готель був за містом і ми були «прив’язані» до автобуса.

В турі відбулися оглядові екскурсії у державах, які знаходились на шляху слідування до Франції: цікаві, динамічні, змістові і… смачні! Але моя мета і мрія була Нормандія. Мета досягнута, ціль виправдана. Не дарма кажуть, щоб відчути Францію не достатньо побувати лише в Парижі, треба оглянути провінції. Це дійсно так: особливий колорит, неймовірні красоти, історі що захоплює  і дуже смачні устриці. Прекрасний екскурсовод (особлива вдячність!), що була з нами в Нормандії – дуже цікаво і змістовно розповідала. (Здавалось, ну що ми не знаємо про Жанну ДАрк – а всі слухали як зачаровані).

Стосовно комфорту: були і плюси, і мінуси. Я з «Аккордом» подорожую не вперше тому сприймала нормально. А тим хто іде вперше, хочу зазначити: подорож з «Аккордом» це не про їсти, не про спати, не про відпочивати в нормальному сенсі. Все дуже швидко, динамічно, активно і не завжди зручно. Цей тур був не виключення. Але ж враження від побаченого нівелює всі ці моменти!

Особливо дякую нашому гіду в турі Дарї. Неймовірна витримка, позитив у всіх ситуаціях. Даря прекрасний організатор: завжди прислухалась до побажань групи, нікого не залишала без уваги і могла зорієнтувати у всіх питаннях! Розв'язувати всі проблеми та завжди надихала (і після 9 годин перетину кордону у спеку, і у разі скасованої екскурсії – бо не встигли, і після некалорійного сніданку і проблем у готелі…), завжди знаходила потрібні слова і плюси ситуації!

Дуже приємне враження залишилось від автобуса, що возив нас безпосередньо по Європі: комфортабельний, просторий, чистий і справний (кондиціонер, телевізор… все супер!). Дуже приємні, доброзичливі і професійні водії.

Дякую «Аккорду», що скасували ці безглузді заїзди до «Терміналу», які були раніше!!!

Взагалі залишилась дуже задоволена туром! Буду планувати і надалі!
Реклама
Отзывы о других турах