Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Краще обирайте інше тур агенство

"Нема слів ????"

Відгук туриста Аккорд тур Kerry (Львів) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 18 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Солодкі дотики моря... Греція! Відпочинок на Егейському морі!

Дата виїзду 18.08.2023

Все розпочалось з шоку від автобуса. Автобус на рівні поїздки маршрутом максимум Львів - Івано Франківськ, аж ніяк в дорогу на 2.000 км. Автобус старий, місця між рядами мало. Якщо ваша вага більша за 60 кг, то розраховуйте спати краще стоячи.

Якщо ви отримали інфолист і у ньому ваш готель Great Alexander, вітаю! Ви виграли безкоштовний сертифікат на ходіння пішки 3 км що найближчого магазину, щоб хоча б купити собі води. Так само найближча кафешка, щоб щось поїсти, тому що у готелі їжа дуже м'яко кажучи погана. Мої собаки вдома харчуються у мене краще, ніж те, що тут дають туристам. Готель збудований мабуть в 2 столітті до н. е. Останній ремонт тут скоріш за все робив саме Олександр Македонський особисто і то - робив погано) Дівчатка, фен беріть з дому, тут його немає ніде. Щоб помитись в душі, ви маєте бути розміром з хоббіта, інакше ваша вся ванна буде плавати, тому що душ десь 30 см квадратних. В готелі є аж два басейни, один з них для дітей. Є лежаки біля басейну, але затінку майже немає, тому засмага у вас буде чудова Дорога до пляжу займає хвилин 7-10 не поспішаючи. Пляж дикий. Жодних лежаків, парасоль чи, тим більше, бару тут немає. Все маєте мати своє, тому в кого є парасольки пляжні - обов'язково беріть з собою.

Дорога ваша до цивілізації може бути двома шляхами. Траса або пляж. Якщо у вас гарні мешти на вечір, то йдіть трасою, бо по пляжу будете всі в піску. Якщо мештів не шкода, обирайте краще варіант по пляжу. Так швидше, веселіше. Бо по трасі всі мимо проїзджаючі греки якщо і не будуть зупинятись і пропонувати вам 20 євро, то сигналити і махати обов'язково. Такий вже місцевий колорит.

Якщо здолали цю відстань, потрапляєте на набережну. Там є кафешки, ресторани, лаундж, супермаркет аж два і багато сувенірок. В принципі там купите все, що вам потрібно однак розраховуйте, що це все потрібно буде тащити назад тих самих три кілометри, тому розраховуйте сили.

В принципі, якщо ви ну дуже не вибагливі і взагалі вперше їдете в Грецію, то можливо вам і буде не все так погано. Море тут насправді чудове. Це єдиний плюс цього туру. Море!!! Чисте, тепле, без їжаків та медуз. Хоч вночі, хоч зранку. Море ідеальне!

Екскурсії в два рази дешевше в місцевому турагентстві на набережній. Беріть там. Дуже гарно усюди везуть, а ціни відразу - 50% від вартості в Акорда.

На екскурсію на Олімп не рекомендую. Олімп там далеко. Буде просто парк з сухою травою, за який ви додатково заплатите 8 євро на вході (крім вартості самої екскурсії). А г. Олімп це буде просто оглядова площадка під палючим сонцем на рівні 500 м над рівнем моря. І на ній вам тикнуть пальцем на вершину і скажуть "отам олімп ".

Окрема увага гіду Олені та водіям. У водії весь тур такий вираз обличчя, ніби ви прийшли до них додому і сказали, що будете з ними жити і щоб вони вас годували. Таке враження, що вони вас ненавидять вже від початку туру. Гід Олена зібрала в автобусі по 1,5 євро з Людини (!!!! наголошу) нібито готельного збору. В готелі особисто у власника кмітливі туристи вияснили, що готельний збір - це 1,5 євро за номер!!! Тобто живе вас там п'ятеро чи один, платите ви 1,5!! А не з людини!!!! Туристи підняли кіпіш, але гід Елена почала нервово телефонувати комусь весь ранок і потім вибачалась. Сказала, нібито вона не знала, що тут збір за номер, а не за людину. Тому, будь ласка, уточняйте це відразу.

Підсумовуючи, обирайте інше тур агенство краще відразу, або принаймі не цей тур!

Реклама
Відгуки про інші тури