Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож по Поділлю

"Хочу поділитись незабутніми враженнями з усіма, хто вагається: їхати чи не їхати? Моя відповідь - однозначно ЇХАТИ, і ось чому... "

Відгук туриста Аккорд тур mpufik (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Подільський десерт

Перш за все, хочу сказати, що з Аккорд-Туром я вже подорожувала і залишились захопливі враження, тому - вибір з ким їхати було зроблено і... не пожалкувала.

А тепер про Подільський десерт.

Дорога. На Південному вокзалі зранку нас зустрічав неймовірно енергійний, позитивний, організований та не байдужий до свого діла Андрій Харчук, ми швидко під музичку та з кондиціонером доїхали до Кам’янець-Подільського, зробивши зупинку на обід в закладі (окрема подяка Андрію) зі смачними стравами та широким вибором не за всі гроші світу.

Готель. Зупинялись в Готелі 7 Днів, швидке заселення, смачні сніданки (не шведський стіл), чистий та просторий номер, чудове розташування, прекрасний вид з балкону, в номері є все необхідне для проживання та чудового сну. Дівчатам на рецепшені окрема подяка за їх привітність та допомогу у вирішені маленьких "хочу".

Екскурсії. В перший день ми відвідали неймовірне місце-сили Бакота. Незрівнянні ні з чим пейзажі, неймовірні кольори Дністра та незабутній захід сонця. Також, нам дуууууже пощастило після спекотного дня поринути у води з нереальною історією, що залишиться в пам’яті на все життя (окрема подяка за розповідь Тарасу, мешканцю цього самого села).

Другий день Кам’янець-Подільський нас привітав дощиком))) Після сніданку вирушили на Хотинську фортецю та в Чернівці. З фортеці відкривається чудовий вид на Дністер, задоволення для душі та очей, а також чудове місце для фото на пам'ять і не тільки))) Місто Чернівці зустріло сонечком та розкішними пам’ятками історії, які для нас відкрив Володимир та повідав цікаві, а деколи і захоплюючі історії свого міста, гуляючи затишними вуличками Чернівців, ми наче опинились в минулому. Єдине, в чому було розчарування - це окрема екскурсія в Чернівецькому університеті, її проводять тільки їх співробітники: швидко, не інформативно, ледь чутно та великий потік людей. Другий раз я би не пішла. Проте, сама територія університету - ще одна локація з чудовими видами, що радує погляд і рятує від нудної екскурсії.

Крайній день був присвячений місту, яке стало нам на декілька днів домівкою, а саме Кам’янець-Подільському. Після смачного та ситного сніданку ми з речами покидали готель та вирушили на останню екскурсію, яку для нас провів Максим - харизматичний, цікавий та люблячий свою справу людина, це відчувається одразу. Спочатку ми під історії Максима прогулялись по старій частині міста, а потім завітали до фортеці, яка подарувала захоплюючі пейзажі, розкішні фото та внутрішній спокій від атмосфери міста.

Ділюсь своїми враженнями та захопленням від короткої подорожі, але такою насиченою, продуманою та організованою по вищому розряду. Відчуття, наче це була повноцінна відпустка!!!

Дякую Аккорд-Туру, екскурсоводам Тарасу, Володимиру та Максиму. Окреме величезне спасибі незрівнянному Андрію Харчуку, який міні подорож перетворив на незабутній відпочинок з морем емоцій, вражень, гарного настрою та позитиву!!!  

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури