Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний тур

"Ми з сестрою ще з березня планували провести відпустку в автобусному турі і все відтерміновувалося з різних причин. І ось нарешті в серпні ми вирушили в тур "Намисто Гуцульщини"!"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Лубни) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 21 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

  Шість днів пролетіли як мить! Ми отримали неймовірні враження від цієї подорожі, дізналися дуже багато цікавої інформації, насолодилися чудовими пейзажами, посмакували традиційні гуцульські страви. Особлива подяка нашому гіду - Іллі Симоненку. Це справжній професіонал, уважний, вічливий, толерантний, ерудований, вмілий організатор з прекрасним почуттям гумору. Він своєю заботою і терпінням створив всі умови, щоб подорож була комфортною і нікому не довелося нудьгувати!

Сам тур дуже насичений і в той же час все сплановано так, що було достатньо часу на розваги, фотографії і смаколики.

Цікаві і захоплюючі розповіді екскурсовода пані Тетяни, яка нас водила по Івано-Франківську. Закохана в своє місто, має широкий кругозір і чарівну посмішку.

Сподобався готель "Надія" у Івано-Франківську комфортом і смачними сніданками в режимі "шведський стіл".

Дуже багато позитивних емоцій від подорожі. Дякуємо компанії "Аккорд-тур" за прекрасну організацію відпочинку і пізнання нашої неймовірної країни! Всі, хто шукає яскравих вражень, відправляйтесь в тур "Намисто Гуцульщини"! Рекомендую!

Реклама
Відгуки про інші тури