Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Третя подорож з АккордТуром - і знов усе на УРА

"Відпустка - то завжди класс , а в такому турі вбиваєш багато зайців. Нові люди, нові міста, традиціі, кухня . ну як без неї"

Відгук туриста Аккорд тур цея (Харків) на тур
Поїздка: 22 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Як правило, люба подорож - то шквал емоцій, вражень і як наслідок, бажання в цьому - не зупинятись. Для мене майже завжди 99% то плюси і зовсім трішечки дьогтю. Тур *Душевний уікенд* завдяки нашому керівнику Олександрі пройшов легко, без конфліктів. Ніхто з туристів не губився, бо Саша завжди чітко пояснювала, де і коли ми зустрічаємось, на що маємо розраховувати. Особу подяку хочу передати нашому гіду по Празі  Наталії. Ця пані ерудована, приємна в спілкуванні і як на мене, ця робота їй не рутина, а задоволення. Може комусь так не здалось, але я  -   про свої враження. Можна приїхати до Праги самотужки та некваплячись гуляти старим містом. Але якісь цікаві факти від гіда збагатять вас вдвічі.

А зараз трохи зауважень для керівництва. Доволі довгий переїзд зі Львова до Праги скомкав екскурс по Кракову. Можливо треба заночувати  в якомусь містечку Польщі ближче до Чехії, бо заселятись в готель в 2.30 ночі напрягає.

І готель *Берлін* в Будапешті. Із позитиву, це чиста постіль, чистий санвузол, завтрак - норм. Але вітальня без ламп, відсутність мила та шампуню від слова ЗОВСІМ, (особливо для тих, хто не прихватив миюче з попереднього готелю), то псує рейтинг Аккорду.

І на завершенння. Чарівність Праги настільки притягує і лише один день перебування в ній - то мізер, тому беру тур на вересень  *Перше кохання. Прага*  Ще раз подяка Олександрі, водіям, гідам по містах нашого туру. Ваша праця виконана на відмінно.
Реклама
Відгуки про інші тури