Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наше перше знайомство із Закарпаттям і кращий відпочинок за багато років

"Тур був цікавий кожної миті: від просто інформації при переїздах до факультативних екскурсій, як для підлітків (сина), так і для літніх людей (мами). Широченний спектр позитивних вражень - від краси природи до світських заходів. "

Відгук туриста Аккорд тур Oincube (Суми) на тур
Поїздка: 14 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Пройшло майже 2 тижні із закінчення нашої подорожі Закарпаттям, але враження, здається тільки посилюються, хоча перед самою поїздкою було чимало сумнівів та побоювань.

Інформаційна насиченість зашкалювала: кожного дня мінімум 2 повноцінних екскурсії, а ще невеличкі "замальовки" при переїздах. Переповідати все просто немає сенсу. Велич і краса природи, архітектури Мармарощини, Хуста, Мукачева з поясненнями Іллі Симоненка та місцевих гідів, пречудовий вечір у опришків, смачні дегустації, занурення в минуле у Колочавському "Старому селі", наше перше знайомство із гірськими водоспадами та гірським озером... Таке переплетіння світськості й природи... Добре, що готелі були гарні та можна було перепочити до наступного ранку та із новими силами рухатись, точніше переїздити, далі. До речі, всіх локацій діставалися комфортабельним автобусом завдяки його невеличким розмірам та майстерності водія Мар'яна.

Але все ж головною людиною в турі був наш гід - людина закохана у туристичну справу - Ілля Симоненко. Широкі знання, вміння подати інформацію, гумор, толерантне ставлення до нас - туристів, корисні підказки - це все він. Як застілля стає гарним завдяки майстерності тамади, так і наш тур став неповторним завдяки майстерності Іллі.

Підсумовуючи, можна сказати, що наш сімейний відпочинок видався пречудовим завдяки Аккорд-туру. Раджу всім без виключення цей тур. Подорожуйте Україною.

Реклама
Відгуки про інші тури