Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур

"Дуже цікавий досвід, обовʼязково треба повторити! "

Відгук туриста Аккорд тур Ксюха (Полтава) на тур
Поїздка: 22 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі і Охридському озері

Поїздка до Греції, з екскурсіями у Сербії і Македонії - досить цікаве проведення часу! Що можу сказати стосовно маршрута, то це те, що для розширення кругозору про світ, досить не поганий варіант. Ніколи особливо не цікавилася Сербією і Македонією (каюсь), і спеціально туди точно б не поїхала, але побачивши ці країни проїздом (подивилася Белград (Сербія), Скопʼє і Охрид (Македонія)) зрозуміла, що дарма! У Сербію спеціально їхати точно не варто, досить оглядової екскурсіі (це моя думка) … а от Македонія, це для мене країна-сюрприз! Дуже охайна, чиста, старовинна, дуже нагадує Італію. Смачна кухня, привітні люди, гарна архітектура і заворожуючі краєвиди! Обовʼязково туди ще поїду на кілька днів!

Про Грецію багато писати не буду, бо для мене Греція - це моя багаторічна любов!!! Любов до всього: природа, моря (бо Греція омивається багатьма морями і кожне прекрасне по своєму), люди, їжа, вино… в Греції чудово все, у всіх її куточках, і ця поїздка не виключення!

Стосовно організації самого туру, то автобус комфортний, кондиціонований, мʼякий. Водії аси своєї справи, плавна, комфортна і безпечна їзда - головне при перебуванні стільки часу у автобусі. Я подорожувала з дітьми, то навіть нікого не захитало жодного разу, а це показник професіоналізму водіїв! Гід Марія супроводжувала поїздку цікавими розповідями, намагалася всіх долучити, щоб ніхто не лишився осторонь. Якщо у пасажирів виникали певні проблеми дорогою чи у готелі - допомагала вирішити всі питання! Увесь час подорожі було відчуття прикриття! За це окрема подяка))

Дякуємо всім, хто приймав участь у розробці та втіленні цієї подорожі, ми отримали купу позитивних емоцій! Це була чудова пригода

Реклама
Відгуки про інші тури