Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

"Неймовірна краса Балкан! Бірюза моря в місті Ксаміль і розширення своїх горизонтів через нові знайомства та нових країн! "

Відгук туриста Аккорд тур Лена (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 17 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

Дуже рідко пишу відгуки, але,  так як сама орієнтуюсь по відгукам, то таки вирішила написати! Отже:

1) Компанія "Аккорд - тур", подорожую з ними вже не перший раз і для всіх туристів хочу зробити наголос, що за ті гроші, за які організовує ця компанія тури, не чекайте супер лакшері готелів чи неймовірних умов проживання! Тут як пощастить, можете проживати і далеко, і в маленьких кімнатах, і з не смачними сніданками і т. д. Але, в цих готелях будуть нормальні умови для проживання і достатньо всього для сніданку! Я, обираючи даний тур чітко це розуміла, тому їхала за враженнями від нових країн та морьком!

2) Автобус та водії.

Ми виїхали на одному автобусі (так як той, що мав їхати в тур зламався) і новий нас наздогнав в Румунії! Направляючись в цю країну кордон ми пройшли за дві години, наша керівник  - Панасюк Софія (про цю неймовірну дівчинку окремо) прийняла рішення відвезти нас в місто де великий торговий центр і очікувати там нашого автобуса, який був основний в нашій подорожі, щоб не стояти під кордоном без туалету, їжі, води і тд! А мати нормальні умови для очікування зі всим вище перерахованим і автобус, який нас привіз в це місто не покидав нас поки не приїхав основний!

На жаль, в нашій країні йде війна і того вечора були повітряні тривоги через кожні пів години, що призвело до затримки нашого основного автобуса на 12 годин, поскільки водії чекали 5 годин на українському кордоні і не могли абсолютно нічого зробити, адже ці обставини нікому не під силу змінити чи якось на них вплинути, але знайшлись туристи, які таки зробили винною Софію і багато наговорили негарних речей, що для мене особисто незрозуміло, поскільки ці люди зіпсували настрій тим, хто реально розумів проблему і чому так може статись, і їхав з гарним настроєм у свою відпустку! Хочу сказати, що такі люди будуть завжди, тому треба просто абстрагуватись і не псувати собі настрій! Бо, напевне, якби стояли на кордоні 12 годин, або в полі, ніхто б і слова не сказав!

Окрема подяка від себе Панасюк Софії (керівнику), що прийняла саме таке рішення і свій час в очікуванні я провела достатньо непогано організувавши його собі сама в торговому центрі!

Коли приїхав наш основний автобус з водіями, я зрозуміла чому так сталось, бо це був неймовірно комфортний автобус з професійними водіями - Василем та Ігорем! Їм окрема подяка за професіоналізм, увагу та безпечну подорож! І це коштувало 12 годин очікування, бо всі кордони ми проходили професійно і повертаючись додому приїхали на годин шість раніше!

3) Керівник групи - Панасюк Софія!

Неймовірно добра, мила, комунікабельна та стресостійка дівчинка, яка в своєму віці дуже багато приділяє уваги туристам і намагається вирішувати всі проблеми по своїм силам (хоча від неї по факту мало що залежить, адже вона найманий працівник)! Дякую тобі за свою відпустку!

4) Подорож

Охрид (Македонія)

На жаль ми втратили один день, але мені місто дуже сподобалось і озеро, і люди, і все інше! Обов'язково повернусь сюди! Оглядова екскурсія з корабликом теж була в тему!

Албанія - Ксаміль

Ця країна тільки починає набирати обертів і вчиться як бути кращими для туристів, дуже рада, що ми попали саме в місто Ксаміль, там напевне пляжів 100 на узбережжі моря, тому відкривайте карту і обирайте собі, який вам до смаку і по вашим коштам, адже я не можу сказати, що ця країна бюджетна! Там від 20 євро до 100 євро (два лежаки та зонт), все залежить від пляжу, який Ви оберете! Море неймовірне, бірюза, пісочок, галька, острови до яких можна переплисти на катамарані чи катером, одним словом морський відпочинок там на всі 100%! Саме туристичне місто мені нагадало - Алушту чи Євпаторію)))), треба ходити пішки, затори постійні, тому на таксі сильно не розраховуйте! Є смачні заклади, Софія порадила, сподобалось! Морепродукти, риба, паста і тд! Середній чек від 10 до 25 євро на людину на поїсти!

Люди - привітні, не злі, розмовляють всі англійською мовою!

Є супермаркети, рибні, м'ясні магазини, овощі, фрукти, тому купити зможете все, що потрібно!

Побували на екскурсії - острів Корфу, дуже сподобалось, пані Наталя - гід дуже професійна!

Напевне я сюди приїду може років через 5, хотілось би побачити як розвинеться ця країна!

По дорозі назад заїхали в місто Салоніки (Сподобалось) та в Північну Македонію, місто Скоп'є з ночівлею, побували в каньйоні Матка (непогано, на один разочок можна побачити)!

Взагалі дорога Балканами - це неймовірний вид! Напевне в наступний раз проїдусь своєю машинкою!

Те, що я хотіла отримати від цієї відпустки - нові приємні знайомства, зустріч з новими країнами, море, смачна їжа, якісь приємні радості, то я отримала на всі 10000000%, а людям хочеться сказати, щоб були добріші, адже деякі ситуації неможливо змінити і ображати один одного, то багато розуму не потрібно!

Бажаю всім гарних вражень від подорожей!

Інші відгуки Лена

Реклама
Відгуки про інші тури