Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спробували і не пожаліли

"Важко передати емоції від екскурсій словами, це треба прожити"

Відгук туриста Аккорд тур Галина (Львів) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 25 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

Добрий день! Дякуємо Аккорду, водіям Павлу та Петру  і звичайно ж нашому суперкерівнику групи Оксані Гончарук. Це людина з завжди хорошим настроєм, шаленими організаційними здібностями і ангельським терпінням... В Оксани були відповіді на всі питання і терпіння повторювати ці відповіді по кілька разів...   

Це була наша перша подорож автобусом і перша подорож з Аккорд-туром, та зважаючи на те, наскільки вона звхопливо пройшла, впевнені, що не остання. Тур "Чао, Італія! Флоренція, Рим, Венеція! "

Тур насичений  і надзвичайно цікавий, незважаючи на спеку! Екскурсій було вдосталь, на різний смак і гаманець...

У Будапешті та Любляні в нас були оглядові екскурсії, сподобалося) Але це надзвичайно мало, для того, щоб описати якійсь відчуття)

Далі Флоренція... І це місто нас зачарувало. Цьому містечку вже більше 2 тисяч років, тут можна побачити сліди різних культурних епох, починаючи з Середньовіччя і закінчуючи 19-20 століттям.  У місті дуже багато базилік, соборів і церков, багато палаців, багато витворів мистецтва відомих художників та скульпторів (Мікеланджело, да Вінчі, Данте, Галлілей, Макіавеллі, Амеріго Веспуччі). Це надзвичайно гарне і спокійне (у післяобідню годину, після того, як пройшов час екскурсій)   місто.

Рим... заснований у 753 році до нашої ери, це вже захоплює! Тут неймовірні пейзажі і що не крок, то пам, ятка архітектури:  Колізей,  Базиліка Святого Петра, Пантеон, музеЇ Ватикану, Фонтан Треві... Гарне, але, як на мене, дууже голосне місто. В якому, однрзначно, вартує побувати! Мені найбільше запам, яталася Базиліка Святого Петра у Ватикані, там краса, спокій, там час зупиняється... Красу можна побачити по фото та відео, але атмосферу відчути можна тільки побуваючи тут.

Ще хотілося б згадати невеличке містечко Тіволі, яке бкло засноване у XIII ст. до н. е. (це ще раніше від Риму)  і Віллу д’Есте з парком та фонтанами (На території парку вілли д'Есте близько 500 фонтанів). Більшість фонтанів вже не функціонує, але й тих, що працюють достатньо, щоб відчути насолоду від побаченого. А ще наш чарівний екскурсовод так захопливо усе розповідала, супроводжуючи музикою, що на якийсь час можна було з повністю поринути у часи правління імператора Августа)

Венеція, перше поселення тут було засноване близько 421 року.  гарно, багатолюдно (за рачунок туристів) і незвично. Це місто у якому заборонений колісний транспорт, основним засобом пересування по Венеції і її островам є вапоретто і таксі - водне, вулички вузенькі (найвужча 53см), велика кількість мостів (тільки центральну частину міста з’єднує між собою близь­ко 400 мостів)... Один із символів Венеції - міст Ріальто, перший міст через Гранд-канал, площа Святого Марка з однойменним собором (названий на честь покровителя Вене­ції),  Палац дожів...

 Це все, онозначно, потрібно побачити і відчути. Усі ці міста та їх атмосферу словами не передати!  

 
Реклама
Відгуки про інші тури