Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Оцінка туру 4 з 10

"Італія дивовижна країна , а ось організація туру підкачала."

Отзыв туриста Аккорд тур nastya19tk (Днипро) на тур
Поездка: 06 сентября 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Вересень 2023
Голосов 0 «

Отзыв на тур Выходные в Италии Флоренция, Рим, Венеция

Хотіла б залишити свої враження щодо туру. Італія - дивовижна країна. Гарна, смачна, старовинна. Її слід відвідувати ще не один раз. Вона закохує в себе. Екскурсії були теж більш менш цікаві, але було декілька екскурсоводів, які не змогли втримати увагу на тому, що вони говорили. На цьому гарні враження завершуються. Все що стосувалась організації - це жах. Автобус робив замало зупинок, санітарних зон. Був повний автобус, 50 жінок, яким потрібен час на гігієнічні справи, а коли на це є лише 15 хвилин, це не прикольно. Були обіцяні зупинки кожні 4 години - їх не було.

До того ж ми потрапили вночі в аварію. Дякуючи, водію, всі залишилися живими, але 3,5 години часу ми втратили на складання протоколу. Так, це дорога, це непередбачити, пишу просто аби ви знали.

Другий момент - готель. Дивне розташування за 140 км від двох основних міст. + при заселенні о першій годині ночі - не було води. Провівши добу в автобусі, гуляючи по Флоренціі, перше, що хотілось зробити по приїзду - це душ. З цим теж не зрослось. Із позитивного - не поганий сніданок.

Екскурсії. Вони сплановані одна за одною. Тобто, треба обирати, або подивитися місто, в якому ти вперше, або сходити до туалету та поїсти. Чому б не зробити перерву між екскурсіями - не зрозуміло.

Гід групи. Не змогла згуртувати нашу групу. Мало з нами комунікувала. На прохання в автобусі розказати більше про Італію, знайшла шаблону інфу з вікіпедіі і погано навіть її прочитала. Зацікавити, «продати» нам екскурсії в неї теж не вийшло.

І це не лише моє таке враження, а більшості людей з нашої групи.

Я намагалась концентруватися на позитивному, нова країна, перша подорож, нові знайомства, але занадто багато АЛЕ.
Реклама
Отзывы о других турах