Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша поїздка з подругою автобусним туром Морська Насолода

"Гарний тур, за ці гроші і те що відвідали, все сподобалось."

Відгук туриста Аккорд тур Юлія Ульянова  (Харків) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 04 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Спершу, мене трохи відштовхнули негативні відгуки на сайті, і незрозумілість який тур поїде. Їхала без очікувань, потрібно було поїхати в потрібні дати і забрати в Будапешті подругу, і бажано щоб тур був цікавий, а не на одному місці. Забрати зміг тільки акорд - за це окрема Вдячність, що подрузі не прийшлось переходити кордон, щоб поїхати разом.

Вдячність керівнику групи Юлії Гондя, і водіям які нас безпечно доставляли в різні місця ️

Ми доволі довго переходили кордон 12 годин, але це не вина тур оператора!!!, приймаючи той факт, що ми затримались підбираючи інших людей на тур до кордону. Чекали 15 хвилин. Сама водій, і розумію, що є багато факторів не залежних від нас, і на кордоні були інші автобуси перед нами.

Кордон перейшли, подругу забрали, вона нас чекала на заправці, чекала також 12 годин, де ми всім туром сходили до туалету. Заселились в готель в Угорщині, готель чистий, їжа смачна, нічний адміністратор якийсь нервовий.

Потім переїхали до Трієст, зустріли гарнючий захід сонця, відмітили день народження подруги, і поїхали далі.

В Ріміні у нас був прекрасний чистий номер на двох, з балконом, єдине чого не вистачало - овочів на сніданок. Персонал, всі приємні та чемні люди, не зважаючи, на неприємні ситуації, з боку деяких людей з нашого туру.

Вода в Ріміні трохи прохолодна, але освіжаюча, якраз для моря. Пісок аж переливався в воді золотим сяйвом. І берег на 116 пляжі доволі мілкий, що можна не боятись далеко спливти. На пляжі була анімація для дітей і людей делікатного віку. Пляж і туалет чистий.

Екскурсії до Сан-Марино, Болоньї, Флоренціі та Венеції шикарні, класні гіди, цікава інформація, добре, що дивились міста по наростаючій, Венеція в саме серце. Прикольно було дивитись потім після туру фільми на тематику міста, начебто закріпити враження.

У нас з подругою був прекрасно проведений час, ми в усьому шукали позитив, і завжди його знаходили. Ми знайшли саме той тур який підібрав подругу з Будапешту і висадив в Будапешті. Познайомились з чудовими людьми, були такі з якими було важко в спілкуванні, але всі люди різні, і з ними також знаходили спільну розмову. Взагалі більшість людей приємні позитивні люди, які і самі були настроєні на гарний відпочинок. В Сан Моріно цікава екскурсія і гід, також піца з ігристим з крутим видом на море, в Болоньї той же крутий гід, домівки і башні, во Флоренціі газована вода з істочнику, статуї, храм Дуомо, галерея Уфіцці, і на завершення смачнюча лазанья з сухим білим вином. Венеція як вишенка на торті, ці канали, домівки з історією, поєнаднання кольорів, устриці і біле сухе вино.

Йдучи на зустріч людям, акорд прибрала штрафи від відмови туру, люди через це пишуть багато різних відгуків. І це дізорієнтує, мені знайомі також рекомендували акорд, пара (чоловік і жінка) їздили декілька разів до війни. Ми розуміли, що це буде важкувата поїздка через переміщення автобусом, але в нас залишись тільки добрі спогади і відчуття, бо ми хотіли активний відпочинок з присмаком моря.
Реклама
Відгуки про інші тури