Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпустка в Чорногорії

"Перлина АДРІАТИЧНОГО моря, це Чорногорія"

Відгук туриста Аккорд тур Natali (Полтава) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 03 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тренд року - Чорногорія! Відпочинок на Адріатичному узбережжі...

Дуже сподобався тур, нас була група 43 люд. Найстаршому нашому туристу, було 77 років, уявіть, які в нас є дівчатка молодці!

Сподобалась організація, все чітко і вчасно, кордони пройшли швидко, приїхали за графіком навіть трішки раніше, готель був гарний, сніданки відмінні, водії молодці повернення теж вчасно, всі встигли на заплановані потяги… Ну, а море неймовірне) На рахунок екскурсій питання Чорногорії ще не закрите для мене, бо не все ще побачили 7 днів ну дуже мало для такої країни. Звісно велика заслуга нашого гарно організованого туру, це наш гід Білецька Ірина)

Дуже хотілось і в наступні тури підкорювати нові країни з нею.

Єдине з чим не пощастило, це Автобус, я зараз часто організовую командні тури і багато подорожуємо великими групами, саме цього разу автобус попав незручний, багато сидінь не відкидались, дуже прошу Акорд звертати на це увагу! Не хочеться грати в лотерею, пощастить чи ні, а хочеться розраховувати на гарну поїздку враховуючи переїзд близько 30 год.

Взагалі дякую Акорд туру за можливість зараз в такий складний час для України, дивитись світ і трішки отримувати нових позитивних вражень, яких так не вистачає! Вже плануємо наступні командні наші тури з Акорд!
Реклама
Відгуки про інші тури