Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій неймовірний відпочинок у Греції!

"Моя подорож до Греції розпочалась зі знайомства з нашим гідом Оксаною, водіями Андрієм та Михайлом, а також великим двоповерховим автобусом) Не дивлячись на велику групу (61 людина) та досить далеку відстань до Греції, завдяки злагодженим та чітким "

Відгук туриста Аккорд тур tanok (Одеса) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 07 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Солодкі дотики моря... Греція! Відпочинок на Егейському морі!

діям супроводжуючої Оксани, дорога пройшла швидко та цікаво! Нам розповіли про чудове місце Лептокарію та екскурсії які ми зможемо відвідати.

По приїзду до Греції ми поселилися в готелі Great Alexander. За свої гроші не поганий готель зі смачними сніданками та вечерями, доброзичливими власниками та класним диким пляжем у 5 хв. ходьби.

У наслідок стихійного лиха (повені), яке сталося до нашого приїзду, дороги були затоплені та перекриті, тому не вдалося відвідати заплановані екскурсії до Афін та о. Скіатос, але це мені не завадило провести відпочинок на лагідному, чистому Егейському морі, знайти цікаву компанію з нашої великої групи, посмакувати смачні страви у кафе в Лептокарії. І я точно знаю, що повернуся сюди знову, щоб обовʼязково відвідати чудові міста.

Особливо хочу відмітити роботу нашої супроводжуючої Оксани. Завжди на звʼязку, вирішувала всі організаційні питання, завжди допомагала та відповідала на всі питання. Також хочу відмітити професійність наших водіїв, які обережно везли, та допомагали з багажем!

Дякую за класний відпочинок! До нових зустрічей!
Реклама
Відгуки про інші тури