Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чарівний відпочинок в Чорногорії

"Тур гарний. Потрібно зважати на дводенну дорогу в обидві сторони - це важко, але країна відпочинку цього вартує. Проживання та сам харчування були хорошими."

Отзыв туриста Аккорд тур Тетяна (Львов) на тур
Поездка: 07 сентября 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Вересень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Солнечная роскошь  Отдых на море в Чорногории

Одразу скажу, що відпочинком в Чорногорії задоволена і буду радити своїм знайомим подорож із Аккорд туром у майбутньому.

Проте, для того, щоб не зіпсувати задоволення від відпочинку, раджу наперед налаштувати себе, що дорога до Будви є далекою, і відповідно провести 2 дні в автобусі буде справою нелегкою. Оскільки передбачити час проходження кордону важко, то і прибуття в транзитний готель на території Сербії (в Бєлграді) можливе серед ночі, а отже і виїзд з готелю наступного дня залежатиме напряму від часу прибуття. Також дорога в другий день подорожі проходитиме переважно через гірські місцевості Сербії та Чорногорії, а отже потребуватиме більше часу на переїзд. Тобто, зазвичай перші і останні 2 дні туру займає дорога, планувати відпочинок на морі на ці дні не варто. З позитиву - надзвичайно красиві гірські пейзажі обох країн, якими ми любувалися через вікно автобуса.

Проживали ми в дуже затишній віллі Harmonia на окраїні Будви, номери були хоч і не великі, проте дуже охайні та зі всім необхідним. Прибирали та міняли рушники щодня, що було неочікувано приємно. Також великим плюсом проживання в цій віллі є її близьке розташування до пляжу - в межах 5-7 хв ходьби. Сніданки також проходили неподалік в готелі Park. Їжа була різноманітна - можна було вибрати страви на свій смак. Вечері раджу не замовляти - поряд є кафе та ресторани, місця де при тобі засмажать рибу на грилі, пекарні та піцерії. Також в пішій доступності декілька супермаркетів.

З екскурсій відвідали планову екскурсію по старій Будві (чудовий екскурсовод та надзвичайно пізнавальна інформація) та Рибний пікнік (відмінна морська прогулянка та відпочинок на пів дня разом зі смачним обідом) Також самостійно плавали катером на сусідній острів св. Миколая (надзвичайно гарні краєвиди в сторону міста та гір, пляжів Могрен). Решта екскурсій вирішили не відвідувати із-за спекотної погоди, хоча ті, хто їздив - були неймовірно задоволені.

У нашої групи була дуже позитивна та професійна керівник Каріна Шестакова, вона намагалася завжди максимально залагодити якісь конфліктні чи непередбачувані ситуації, що виникали під час туру. Дякую тобі, Каріночко, за твій оптимізм, вміння зарядити всіх добрим настроєм, готовність прийти на допомогу та прагнення до вдосконалення!

Також хочу подякувати нашим водіям Артему та Василю, що дуже відповідально ставились до поїздки, автобус завжди був справний та чистий, а їзда вмілою та безпечною.

То ж загалом туром ми з донькою задоволені дуже. Чорногорія є прекрасною країною для проведення відпустки, зокрема у вересні, коли пляжі є вільнішими, а погода та море достатньо теплими для комфортного відпочинку.
Реклама
Отзывы о других турах