Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дійсно - морська насолода та яскраві враження!

"Присмак моря, Італії, сонця і тільки яскраві враження!"

Відгук туриста Аккорд тур Марина М (Червоноград) на тур
Поїздка: 04 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Миру всім!

Вирішила написати відгук про тур "Моя морська насолода", оскільки, теж була перед вибором і в реаліях війни (коли не літають літаки) та при наявності різних, іноді, не дуже позитивних відгуків, поїхали! - і привезли із собою присмак моря, Італії, сонця і тільки яскраві враження!

Хочеться бути максимально об'єктивною: автобус - не новий, готелі чистенькі, постіль комфортна, білесенька. В готелі "Санремо" був кондиціонер, вентилятор, сейф, фен, продукти можна було залишати в холодильнику у кафе. Сніданки скромні, ... зрештою, я не мала ілюзій, враховуючи, що для нас гроші, для Європи - бюджетно!

Екскурсії всі цікаві, хочу відзначити гідів по Будапешту та, особливо, по Трієсту - цікаво, харизматично, з гумором!

Пляжі в Ріміні переважно з орендою лежаків і парасольок, але неподалік від готелю " Санремо" (моя подруга нарахувала 80 кроків), є БЕЗКОШТОВНИЙ (номер 108). Територія пляжу велика, доглянута, пісок зранку заметений.

Море трішки штормило, ми гойдалися на хвилях, але при штилях воно було просто оксамитове!!!

У підсумку, - ДЯКУЄМО! "Акорд-туру" за організацію і заміну міста та екскурсії на зворотньому шляху, із-за суттєвої затримки на кордоні не встигли відвідати Будапешт. Туроператор дослухався до бажання групи і надав таку можливість!

Також ДЯКУЄМО! керівнику групи - Юлії Гонді - мила, толерантна дівчина, професійно і гідно вирішувала всі проблеми, незважаючи на неправомірні докори, зрештою, люди різні: в когось стакан напівпорожний, в когось – напівповний…Бажаємо тобі, Юлічка, везіння, терпіння і побільше хороших людей на твоєму шляху!
Реклама
Відгуки про інші тури