Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Активний відпочинок

"Весь тур пройшов на одному диханні, я подорожувала одна, тож вирішила не економити на комфорті, зарезерване місце на початку автобуса і окремий одномісний номер зробили цю поїздку для мене більш приємною та комфорнтою."

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Це була моя перша поїздка з компанією Аккорд-тур і перша поїздка у Париж. Якраз на візит до Парижу припадав мій день народження, тож Аккорд-тур зробив мені приємний подарунок - екскурсію на Монмартр, а теплі слова привітання написані керівником групи Тамарою Швець у листівці-сертифікаті зробили цей подарунок ще приємнішим. Трошки про саму поїздку. Раніше не їздила автобусним туром тож хотіла по можливості передбачити, що може знадобитися в такій подорожі, а що ні. Завдяки відсутності нічних переїздів в цьому турі, ночівля проходила в досить крутих готелях, в деяких з них сервіс перевершував будь-які очікування. Сніданки в готелях були достатньо ситними, але треба мати на увазі, що між готелем і наступним пунктом подорожі проходить багато часу і встигаєш зголодніти, треба мати з собою якийсь перекус, бо не усюди по маршруту є магазинчики чи заправки, де можна купити щось окрім кави. В цьому плані неприємно здивував переїзд по Німеччині, бо вздовж автобанів заправок взагалі немає. Загалом тур пройшов у досить активному темпі, встигла побачити майже все, що планувала по екскурсіях, але через щільний графік всіх екскурсій вільного часу для прогулянки по містах не було. Тож зробила для себе помітку на майбутнє, якщо хочеш побачити щось чого немає в екскурсіях або походити по місцевим магазинчикам, треба записуватись на меншу кількість екскурсій:)

Дякую компанії Аккорд-тур та керівнику групи Тамарі за цю поїздку, в якій я отримала величезну кількість приємних емоцій та спогадів. Париж, я ще повернусь!:)
Реклама
Відгуки про інші тури