Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії здійснюються

"Подорож почалася на залізничному вокзалі Львова, в досить зручному автобусі з привітливим та ввічливим керівником."

Відгук туриста Аккорд тур Жанет (Рівне) на тур
Поїздка: 22 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Ми не дивлячись на велику чергу на кордоні, досить швидко пройшли контроль. І змоги потрапити до чудового міста Краків, де отримали гарно екскурсію та прогулятись містом. Далі ми переїхали до готелю на території Польщі. Наступного дня переїхали до дивовижного Дрездену. Там була оглядова екскурсія, а потім неймовірно красива Ельба в екскурсії "Саксонська Швейцарія". Наповненні враженнями ми після цього переїхали до готелю на території Німеччини.   Вранці після хорошого сніданку ми нарешті поїхали до міста мрії Париж.

Париж нас зустрів заторами, але завдяки професіоналізму керівника групи Швець Тамара, та водіям, ми змогли встигнути на останніх хвилинах до Лувру. Далі була оглядова екскурсія, екскурсія до Нотр Дам, ввечері неймовірно красива та романтична екскурсія по нічному Парижу, з чудовою Олесею та шампанським на Ефеловлї вежі. Відпочивши в комфортному готелі в районі Версаль, ми зранку відвідали палац, на жаль тільки сади, бо не було місці, через величезні черги. Та це не завадило нам насолодитись Версалем. Після цього ми поїхали до музею парфумів Фрагонар. Розкіш та аромати якого вражали. Змогли купити мрію справжні французькі парфуми. А потім знову Олеся з цікавою екскурсію по Монмарту. Вільного часу було мало, бо треба було їхати далі в готель, щоб зранку приїхати в Люксембург. Та завдяки майстерності Тамара, ми все ж таки змогли за добу побачити головні місця Парижу і трішечки погуляти вздовж Сени. Настрій під розповіді нашого керівника був романтичний, не дивлячись на швидкість з якою це було.

Люксембург та готель вражали після Парижу спокоєм та самим красивим балконом Європи, що нам показала гід Валентина. А далі прекрасний Франкфурт на Майні. Тут ми не поспішаючи відпочивали та слухали пізнавальні факти про місто.

Трохи стомлюбчий довгий переїзд до готелю в Празі компенсував готель. Де ми відпочили, гарно і смачно поснідали. І отримали захоплюючу та цмачну екскурсію з вином на кораблику по Сені.  

Їхати додому не хотілось. Романтичний настрій, чудові міста, підборка фільмів і музики в автобусі налаштовувала ще на одне місто. Але все закінчується. Закінчилась і ця пригода. Швидко, цікаво, наче на одному диханні. Кордон пройшли швидко. І ось ми уже у Львові і прийшов час прощатися.  

Дякую нашому керівнику Швець Тамарі, водіям та компанії Аккорд тур, за це свято подорожі та романтичних пригод. Час їде, але залишається тільки найкраще в пам'яті, а всі незручності забуваються.

 
Реклама
Відгуки про інші тури