Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращій відпочинок на морі

"Тур, про який варто написати повноцінний відгук, що я і зроблю)"

Відгук туриста Аккорд тур hlopushka  (КИЇВ) на тур
ще
28
фото
Поїздка: 06 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ – Албанія!!! (14 днів, виїзд зі Львова)

Кохання з Албанією сталося несподівано після того, як побачила фото в анонсах. Начитавшись відгуків про Ксаміл – звичайно ж хотіла туди і трохи засмутилася, коли дізналася, що тур їде до Саранди.

Але, ні на хвилину не пошкодувала, коли вже приїхали на місце! А, тепер усе по порядку...

Тур "Літній світ – Албанія" (14 днів) із заїздом у Белград (Сербія) та до Скоп'є (Македонія)

Виїжджала рейсом 106 зі Львова. Біля автобуса чекала усміхнена "кучеряшка Сью" – наш чудовий керівник групи Голойда Олена.

У турі заявлено про два нічні переїзди на початку та наприкінці. Ось тут нас і чекав сюрприз, бо на кордоні Україна-Румунія ми простояли 8 годин та близько 23.00 – тільки виїхали до Белграду (((

А це означає, що нам додався ще + 1 нічний переїзд. Ми приїхали о 9.30 до Белграда за 1,5 години до виселення з готелю. Встигли на сніданок, прийняти душ і виселитися)))

Готель був гарний! Номер пристойний, а також ситний та різноманітний сніданок. Далі екскурсія Белградом. Не буду на ньому довго зупинятись... хороше місто і в ньому є надзвичайно казковий ресторан "Lorenzo & Kakalamba" – однозначно до відвідування, в яке мене просто силою привела моя попутниця і надалі сусідка Віка-Вікторія)))

Ой! Ця дівчина знала про всі пам'ятники, статуї та місця, куди треба сходити, а ще всі локації для фото і я дякую їй за це)))

І знову нічний переїзд, але вже плановий. Велике прохання до організаторів – зробіть будь ласка ночівлю десь ближче за Белграду, оскільки як я розумію, що заїзд все одно був би пізній (в районі 3-4 ранку)

А, нам так взагалі "пощастило" подвійно (((

Далі переїзд вже через кордон Сербія-Македонія-Албанія – там пройшло все швидко і близько 14.00 ми нарешті приїхали до Саранди!

Чесно скажу, що після 2-х діб шляху та майже без сну – вже нічого не хотілося.

Нас заселили в готель "Kalemi's Beachside Hotel" на першій лінії з офігенним видом на море та грецький острів Корфу. Після того, як побачила море – все зняло, як рукою!

Хочу написати трохи про готель...

Все чисто та гарно. Є неймовірне місце для відпочинку та сніданків з видом на море. Дуже приємні та чуйні власники, які жодного разу нам не відмовили у наших проханнях. Сніданки були не дуже ситними, але цілком смачними та різноманітними. Власного пляжу немає, але сусідній в 1 хвилині ходьби – був до наших послуг зі знижкою для нашого готелю за 5 € два шезлонги + парасолька, але я ходила на міський пляж (хвилин 20 пішки). Знаходиться він у центрі. Людей було мало, а вода просто неймовірно чиста та гарна.

Також напишу трохи про Ксаміл...

Туди все-таки з'їздила і моя суб'єктивна думка, що: приїхати на 1 день можна (дуже розпіарене через гарні локації місце для фото і не більше) Пляжі маленькі, людей багато, місць для безкоштовного лежання – немає! Будьте готові 10-15€ платити кожен день, щоб бути на пляжі!

І я ще більше зраділа, що поїхала саме до Саранди. У вас завжди є різноманітний вибір: де поїсти, куди попливти, безкоштовно чи платно відпочивати на пляжі та класна інфраструктура!

Щодо харчування, то рекомендую ресторан "Taverna Fish Filipi". Приємні ціни, хороші порції та смачна кухня. Салат грецький велика порція 4€, суп з креветками 3€, паста з морепродуктами 5€.

Але готуйтеся, що після 19.00 там великі черги! Тож приходьте раніше займайте місця та отримуйте задоволення від їжі. До речі, там можна розрахуватися карткою, що великий "+".

А ще є місцевий ринок...  

Там обов'язково потрібно спробувати і потім їсти у великій кількості: свіжий інжир (він просто неймовірний у них 3-5€/кг, оливки різних видів по 3€/кг, а ще спробуйте плоди кактуса 0,50-1€/шт. Ще в'ялений інжир та плоскі пресовані коржі з інжиру, оливкова олія по 10€ пластикова пляшка (1 або 1,5 л точно не пам'ятаю)

Саранда - це офігенне Іонічне море, в якому всі 50 відтінків синьо-бірюзового можна побачити в сонячний день і неймовірно прозора вода. Красива набережна, пальми та банани на них, привітні албанці, смачні морепродукти, офігенний інжир! Поверніть мене назад! 9 днів на морі і хотілося б більше, але на менше – точно не можна!

Пляжі кам'янисті – беріть аквашузи!!!

І трохи про Скоп'є (Македонія). Дуже-дуже красиве місто! Каньйон "Матка" – чудове місце з красивезною природою.

Дякую велике "Аккорд-тур" за неймовірний відпочинок в Албанії!

Будь ласка, прислухайтеся до своїх туристів і вирішіть щось з ночівлею в Белграді!!!

А так само окрема подяка за такого керівника, з яким я ще б поїхала не в один тур! Наша Олена, яка завжди була на зв'язку, а також "вирулювала" з будь-яких ситуацій та форс-мажорів.

Я рекомендую цей тур і поїду знову до Саранди, яка приваблює мене своїм неймовірним морем.

P. S. Всім велике спасибі, хто дочитав до кінця))) Але вважаю, що це того варте!
Реклама
Відгуки про інші тури