Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Насичений та цікавий тур

"Тур насичений та надзвичайно цікавий, наповнений цікавими екскурсіями. Ми встигли познайомитись з Віднем, Флоренцією, Пізою, Римом, Венецією та Будапештом. Але під час туру Гід вислухала багато нарікань з боку туристів, тому пропоную деякі поради."

Отзыв туриста Аккорд тур ksuhik (КИЕВ) на тур
Поездка: 10 сентября 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Вересень 2023
Голосов 0 «

Отзыв на тур Рим притягивает нас! Вена, Флоренция и Венеция!

Тур насичений та надзвичайно цікавий, наповнений різноманітними екскурсіями.

Беручи до уваги навіть великі переїзди за маршрутом між містами та країнами, ми встигли познайомитись з Віднем, Флоренцією, Пізою, Римом, Венецією та Будапештом. У нас були гарні місця в середині автобуса. Гід багато цікавого і корисного розповідала нам в дорозі, вона чудово володіє знаннями про країни та має чіткі і зрозумілі для туристів організаційні здібності. Ми в захваті від організації туру та керівника групи Вікторії - вона фахівець туристичної справи з гарними знаннями іноземних мов. Важливо зазначити, що готелі були різні, переїзди в містах різноманітні: автобус, метро, трамвай, електричка. Ми отримали корисний досвід завдяки професійності Вікторії. Весь тур пройшов на одному диханні.

Але під час туру Гід вислухала багато нарікань з боку туристів, тому пропоную зауважити наступне:

- беріть дорожню подушку та плед в дорогу, будете почуватися більш затишно і матимете гарний настрій;

- зверніть увагу на кількість і суму додаткових розходів (проїзди, прокат аудіо-гіда і tax збори готелів, інформація є на сайті, але суми залежать від готелів)

- якщо плануєте насичену програму екскурсій в один день, то скоріш за все не встигнете сповна насолодитися/ затриматися при відвіданні певної локації, смачно поїсти чи сходити в магазини (Гід чи інші туристи в тому не винні!). Плануйте свій час орієнтуючись за загальний час запланований по маршруту.

Пропозиції для Accord tour вказуйте на сайті актуальну інформацію про тур:

- ексурсії в містах, які пропонуються у ЦЬОМУ турі, а не загальний максимальний теоритичний перелік (бо дехто планував побачити море і покупатись, відвідати купальні Сечині тощо);

- орієнтовний час повернення з туру, хоча можливо автобус затримається на кордоні (на сайті 23, в інфолисті близько 24, реально близько 02:00 - 02:30, і це вже восени коли кордон проходять швидше ніж влітку. Деякі туристи не встигли на потяг, міняли білети, їхали Bla-bla car тощо. І все це вислухала Гід);

- відремонтуйте або замініть аудіогіди, бо працють вони в 2 метрах від гіда, максимум. Тобто в великій групі, на вузькій вуличці або на іншому катері в Венеції, турист гіда вже не почує.

Дякуємо за організацію і проведення туру - ви злагоджена професійна команда!

До зустрічі в наступному турі!
Реклама
Отзывы о других турах