Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

4 країни за 4 дні - складно однак вражаюче

"Тур надзвичайно насичений як емоційно, так і фізично. Безцінною була підтримка менеджера Євгена та супроводжуючого гіда - Оксани. Щиро вдячні за підтримку та турботу."

Відгук туриста Аккорд тур Лариса (Житомир) на тур
Поїздка: 20 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Ми стали дуже проблемними клієнтами (повторне переоформлення туру через проблеми із закордонним паспортом, запізнення потягу перед відправленням у Львові), однак отримали підтримку спочатку від Євгена (менеджер), який сприяв перенесенню туру (важливо, що з повним збереженням внесеної суми), а потім - від Оксани, яка допомогла вирішити проблему запізнення на відправку та віддано опікувалась усіма екскурсантами під час туру.

Цікаві й емоційні місцеві екскурсоводи та надзвичайно комфортні готелі доповнили незабутні враження про міста (країни), з якими ми познайомились.

Для мандрівників варто враховувати, що тісний графік між екскурсіями часто не залишає часу для обіду та вечері, тому бутерброди і сухарики мають бути під рукою. Також важливо мати дрібні Євро копійками, оскільки у багатьох країнах на маршруті усі туалети платні (без терміналів).
Реклама
Відгуки про інші тури