Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неочікувано приємна душевна та позитивна поїздка

"Все пройшло чудово. "

Відгук туриста Аккорд тур Nataliia (Хмельницький) на тур
Поїздка: 14 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Це мій перший автобусний тур. Цікавилась давно, але відлякували переїзди, кордони та готелі. І давно вже стала самостійним мандрівником. Але в ситуації, що зараз склалась вирішила, що краще автобусний тур, ніж ніяк. І насправді все виявилось не так страшно, як очікувалось. Отже, по порядку.

Кордон. З Львову виїхали в 6:30. В 8:20 були на кордоні. В 10:00 за єропейським часом ми вже виїхали від польского кордону в Краків. Тобто на все-про все 2г40хв. Супер! І забігаючи наперед - на зворотньому шляху кордон пройшли ще швидше - 30хв на венгерському, 30хв на нашому. В Львів на вокзал приїхали в 23:45. Фантастика!!!

Окрема подяка нашому керівнику Катерині Адамович! В нашій групі було багато туристів досить поважного віку, іноді треба було мати багато витримки і такту в спілкуванні. Катерина просто молодець! І взагалі нам з нею повезло - все чітко, ясно, зрозуміло. Величезне дякую за її роботу!

Санітарні зупинки. Були. Досить часто. Попередили про 3,5-4год між зупинками. Але було так, що і через 2,5 год були зупинки. Знову ж таки - туристи нашої групи безмежно вдячні за те, що цьому питанню приділялось багато уваги. І під час дороги, і в містах нам підказували де і за скільки можна відвідати туалет:).

Готелі. Досить пристойні та комфорні. В Празі Hotel ILF, в Будапешті B&B Hotel Budapest City. В Будапешті був навіть сучасний дизайн номерів. Сніданки нормальні, досить смачні. В празькому були свіжовижаті (ну у крайньому разі так підписано було) соки, в Будапешті - панкейки. Тут все добре.

Та й взагалі, а де було недобре? Вся поїздка пройшла, як по нотам. Тільки велике прохання: не запізнюйтесь. В нас всі дні все було по хвилинах. Тільки в останній день затримались зранку на 15хв. Соромно, але я також запізнилась... Не робіть так!

Міста. Так, все дуже бігом. Особливо Відень. Нажаль, ми не встигли обійти всю територію Бельведера. Але всеодно, враження залишились незабутні! Прага чарівна! Тут у нас був повний цілий день, бо ми ночували 2 ночі в одному готелі в Празі. І це було супер! Гід Наталія чудова!!! Можливо і завдяки їй нам так сподобалась Прага. Будапешт просто зачарував вечірніми вогнями. Обов'язково беріть прогулянку на кораблику! Це незабутньо!

Гіди. У всіх містах класні професіонали! Слухати просто задоволення.

Переїзди. До Кракова від кордону їхали 5 годин. 2 год на прогулянку або екскурсію містом і переїзд до Праги. В готель приїхали в 1:30 ночі. Так, це був самий важкий день. На наступний день нам дозволили розслабитись і сніданок був о 9:00. Третій день туру: сніданок в 6:00, виїзд в Відень о 6:40. У Відні ми були з 11 до 17:00. Вирішуйте самі, достатньо це чи ні. Потім вечірній Будапешт. В номер готеля зайшли рівно в 23:00:). Зранку виїзд в 8:30. Десь 2-2,5 год на екскурсію по Буді (вражаюче!) і переїзд в Долину красунь. Дегустація, смачний гуляш і рушаємо вже в напрямку додому:). Виїхали в 14:30. Вісім з хвостиком годин - і ми знову в Львові!

Так швидко..... навіть не думала, що буду сумувати, що тур закінчився. Сподобався тур? Так! Довго їхати важко? Так! Але спина і ноги прийдуть в норму і якраз це і забудеться, а враження від міст і країн залишаться назавжди!

Тому хто ще вагається, не думайте довго! Запасайтесь подушкою, невеличким пледом, водою та горішками і рушайте в подорож!!! Аккорд тур - ви супер!
Реклама
Відгуки про інші тури