Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірна Швейцарія

"Країна, куди захочете повернутися ще надцять разів)"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Львів) на тур
Поїздка: 10 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Щиро тішуся в кого цей тур ще попереду. Якщо маєте сумніви чи їхати – не вагайтесь. Запевняю – не пожалкуєте. А якщо вашим керівником групи буде Влада Гаркава, водіями Руслан та Володимир, то відпочинок вдасться на 1000 %.

Так, будуть тривалі переїзди, не буде ранніх заселень в готелі, дні минатимуть дуже динамічно, бракуватиме часу. Зате, від всієї побаченої краси природи, архітектури часом здаватиметься, що то декорації до фільму, бо насправді так не буває. Буває!!! ))

Превелика дяка Владі, тендітна дівчина, та в неї завше все під контролем. Чітко сплановано, інформацію подає цікаво, вичерпно і водночас не перевантажує. Неймовірно стресостійка та врівноважена, з повагою до кожного туриста. Руслан та Володимир не просто фахові водії. Вони завжди допомагали з багажем, проходженням кордону, ввічливі і, як Влада, теж можуть багато мудро порадити.

Це моя перша мандрівка з «Аккорд-туром», хоча Швейцарія 24 країна. Вірю, що 25-ту, нову країну, відвідаю теж з «Аккордом». Дякую за все, до зустрічі))
Реклама
Відгуки про інші тури