Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зустріч з хазяйкою Парижу

"Спочатку я обрала інший тур, але він не відбувся і Аккорд Тур запропонував нам цей тур. Спочатку я була засмучена, але ще не розуміла, як добре, що все так склалося, попереду мене чекала Польша, Німеччина, Чехія та Франція????"

Відгук туриста Аккорд тур Nastya23 (Полтава) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 20 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Париж + Страсбург...

Тур, який я обрала спочатку передбачав 2 нічні переїзди і один день в Парижі між цими переїздами, але тур не відбувся і нам запропонували цей. Зараз я розумію, як мені пощастило, адже ми були у Франції три дні і два з них в Парижі. Одного дня було б дуже мало аби насолодитися красою французьких краєвидів, а саме головне Ейфелевою вежею.

Організація туру була на вищому рівні, гід Юлія координувала нас по екскурсіям, по місцевості, допомагала прокласти маршрут та зорієнтуватися в метро, рекомендувала магазинчики та заклади, де можна смачно поїсти. Хочу відмітити роботу водіїв - справжні професіонали, автобус чистий, можна було зарядити телефон. Тур мав 2 нічні переїзди, брала з собою павербанк та жодного разу ним не користувалася.

Готелі сподобались і у Франції, і в Празі, гарні сніданки, чисті номери.

Сам тур був насичений: бажаєш - їдеш на екскурсію, не бажаєш - можеш організувати дозвілля собі сам, гід завжди підскаже на що можна звернути увагу в конкретному місті.

Звичайно, за 6 днів ми проїхали майже 4000 тисячі кілометрів, були багато в автобусі, 2 ночі спали в ньому, були ранні підйоми, але потрібно розуміти, що за 6 днів побачити стільки країн та побувати в таких гарних міста - по-іншому не вийде.

Дуже чекала зустріч з Прагою, адже минулого разу мені в ній сподобалося, на жаль за браком часу були там лише 2 години, знову ж таки, щоб встигнути повернутися в Україну. Я їхала з Аккордом не вперше, тому знала, що враження, які я отримаю точно перекреслять якісь незручності в дорозі.

Тур чудовий, хочете познайомитись з Парижем, то вперед!

Реклама
Відгуки про інші тури