Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хороший тур для помірно активного відпочинку

"Красива природа, екскурсії по старовинних місцях, пляжний відпочинок."

Відгук туриста Аккорд тур Mruda (Львів) на тур
Поїздка: 17 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Найкраще в тобі, Хорватіє! Істрія та Макарська Рив'єра

Дуже гарний тур, особливо якщо гарна погода, Хорватія сподобалась.

В перший день переїзд був трохи важкий: з 8 ранку до 2:30 ночі, бо >6 год. перетин кордону і готель на території Хорватії. Було б легше якби перший готель був десь в Угорщині.

Більшість днів була тепла погода, кілька днів були менші чи більші дощі, вітер.

По 3 ночі були у двох різних місцях біля моря. Можна було лишатись на місці чи їхати на екскурсії. Вода у морі прозора зблизька, а здалеку має неймовірні бірюзові відтінки. Повітря чисте, свіже, пахуче.

Особливо сподобались Опатія, Дубровник і Будапешт (туди варто вернутись ще на 2-3 дні). Плитвицькі озера нажаль були в 9 градусів і дрібний дощ, але досить красиве місце. І просто при переїздах автобусом часто були дуже красиві пейзажі і види.

Готель Ad Turres 3* в Цриквениці - сучасні номери, корпуси серед дерев, ніби в парку, широкий вибір страв на сніданок і вечерю (навіть морозиво і вино), 5хв від моря, поруч супермаркет. Не вистачало хіба ліфта і холодильника; спуск до моря по схилу.

Другий готель попався теж хороший - Bella vista 4* у Дрвенику. Просторий комфортний номер з холодильником. Непоганий шведський стіл, ліфт, ~80м до моря, поруч ресторани/кафе. Дуже красиве узбережжя - гори, море і соснові дерева. Не вистачало магазину з вибором якісних продуктів.

Транзитний готель досить скромний, але достатньо щоб переночувати і їхати далі, поруч супермаркет.

Дуже задоволена гідом і водіями. Дякую гіду Юлії Богачовій за гарну організацію, позитив і врівноваженість, і водіям професіоналам Ігору і Роману, з якими комфортно і безпечно подолали тисячі кілометрів і навіть серпантини у сильний вітер.
Реклама
Відгуки про інші тури